ЗАТВЕРДЖЕНО
постановами Колегії Рахункової палати
від 21.11.2006 року № 29-5
та від 24.07.2007 року № 19-7
 

План роботи
Колегії Рахункової палати на  2007 рік

І квартал

Розділ І. Питання, які підлягають обов'язковому розгляду

Дата засідання − 24 січня 2007 року
 
1. Звіт про аналіз ефективності використання позик міжнародних фінансових організацій на виконання системних та інвестиційних проектів  економічного і соціального розвитку України.
Відповідальний: головний контролер − директор департаменту з питань державного боргу, міжнародної діяльності та фінансових установ Іваненко Ю.В.
 
2. Звіт про результати аудиту виконання  Угоди між Урядом України та Урядом Республіки Словаччина з питань прикордонних та транскордонних водних ресурсів.
Відповідальна: головний контролер − директор департаменту з питань АПК, природоохоронної діяльності та надзвичайних ситуацій Шулежко М.Я.
 
3. Звіт про результати аудиту використання коштів Державного бюджету України та коштів Світового банку на забезпечення виконання Національної програми забезпечення профілактики ВІЛ-інфекції, допомоги та лікування ВІЛ-інфікованих і хворих на СНІД на 2004−2008 роки.
Відповідальний: головний контролер − директор департаменту з питань науки та гуманітарної сфери Фліссак Я.А.
 
4. Звіт про результати аналізу законності, обґрунтованості надання і ефективного використання суб'єктами господарювання коштів, отриманих у вигляді пільг з оподаткування за 9 місяців 2006 року.
Відповідальний: департамент з питань доходів державного бюджету
 
5. Звіт про результати аудиту законності та ефективності  виконання Міністерством охорони навколишнього природного середовища України державного замовлення на одержання приросту запасів корисних копалин та топографо-геодезичні роботи.
Відповідальний: головний контролер − директор департаменту з питань правового забезпечення та державних закупівель Пилипенко В.П.
 
 
Дата засідання − 7 лютого 2007 року
 
6. Звіт про результати аудиту використання коштів Державного бюджету України, виділених Державному комітету телебачення і радіомовлення України на трансляцію телерадіопрограм, вироблених для державних потреб.
Відповідальний: головний контролер − директор департаменту з питань науки та гуманітарної сфери Фліссак Я.А., за участю територіальних управлінь
 
7. Звіт про результати перевірки використання коштів державного бюджету, передбачених Міністерству промислової політики України на заходи з реструктуризації підприємств підземного видобутку залізної руди.
Відповідальний: головний контролер   директор департаменту з питань промисловості, виробничої інфраструктури та державної власності Заремба І.М.
 
8. Звіт про результати аудиту ефективності  використання бюджетних коштів, виділених Державній судовій адміністрації України у 2006 році на забезпечення діяльності військових судів.
Відповідальний: головний контролер − директор департаменту з питань оборони  та правоохоронної діяльності Невідомий В.І., за участю територіальних управлінь
 
9. Звіт про результати аналізу ефективності нормативно-правового забезпечення Кабінетом Міністрів України виконання Закону України "Про Державний бюджет України на 2006 рік".
Відповідальний:   головний контролер − директор департаменту з питань правового забезпечення та державних закупівель Пилипенко В.П.
 
10. Інформація щодо врахування пропозицій Колегії Рахункової палати за наслідками аналізу та експертизи проекту Закону України "Про Державний бюджет України на 2007 рік".
Відповідальний: головний контролер − директор департаменту з питань фінансової та бюджетної політики Головань М.М.
 
11. Про виконання Плану роботи Колегії Рахункової палати за 2006 рік.
Відповідальні: Перший заступник Голови Рахункової палати Першин В.Л., начальник управління організації роботи Колегії Куштенко І.К.
 
 
Дата засідання − 21 лютого 2007 року
 
12. Звіт про результати перевірки ефективності використання коштів Державного бюджету України на функціонування системи фінансового моніторингу України.
Відповідальний: головний контролер − директор департаменту з питань державного боргу, міжнародної діяльності та фінансових установ Іваненко Ю.В.
 
13. Звіт про результати аудиту ефективності використання державних коштів, призначених на реалізацію Проекту Міжнародного банку реконструкції та розвитку "Фонд соціальних інвестицій".
Відповідальна: головний контролер − директор департаменту з питань соціальної політики Вітковська Л.В., за участю територіальних управлінь
 
14. Звіт про результати аудиту використання коштів державного бюджету, передбачених Національному агентству України з питань забезпечення ефективного використання енергетичних ресурсів на виконання організаційно-технічних заходів щодо економії енергоресурсів та впровадження енергозберігаючих технологій.
Відповідальний: головний контролер −  директор департаменту з питань промисловості, виробничої інфраструктури та державної власності Заремба І.М.
 
15. Звіт про результати контролю виконання рішень Колегії Рахункової палати щодо реалізації програми комплексного протипаводкового захисту в басейні р.Тиса у Закарпатській області та протипаводкової готовності району Верхньої Тиси.
Відповідальна: головний контролер − директор департаменту з питань АПК, природоохоронної діяльності та надзвичайних ситуацій Шулежко М.Я.
 
16. Звіт про результати перевірки ефективності використання у 2005 і 2006 роках коштів субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на погашення заборгованості з виплат працівникам навчальних закладів.
Відповідальний: головний контролер − директор департаменту з питань надходження та використання коштів державного бюджету в регіонах Самусь Г.Ю., за участю територіальних управлінь
 
17. Звіт про результати аудиту ефективності використання субвенцій з державного бюджету на виконання інвестиційних проектів у Волинській області.
Відповідальний: начальник територіального управління Рахункової палати по Львівській, Волинській, Рівненській та Тернопільській областях Піхоцький В.Ф.
 
 
Дата засідання − 14 березня 2007 року
 
18. Звіт про результати аудиту ефективності використання коштів резервного фонду державного бюджету в 2006 році.
Відповідальна: головний контролер − директор департаменту з питань АПК, природоохоронної діяльності та надзвичайних ситуацій Шулежко М.Я., за участю територіальних управлінь
 
19. Звіт про результати перевірки використання коштів Державного бюджету України,  виділених Службі зовнішньої розвідки України.
Відповідальний: головний контролер − директор департаменту з питань оборони  та правоохоронної діяльності Невідомий В.І.
 
20. Звіт про результати аудиту використання коштів державного бюджету у 2006 році на компенсацію за втрачене майно та оплату витрат у зв'язку з переїздом на нове місце проживання громадянам, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи.
Відповідальна: головний контролер − директор департаменту з питань соціальної політики Вітковська Л.В., за участю територіальних управлінь
 
21. Звіт про результати аудиту ефективності використання державних коштів, виділених у 20052006 роках на утримання, будівництво, реконструкцію і ремонт автомобільних доріг у Дніпропетровській області.
Відповідальний: начальник територіального управління Рахункової палати по Дніпропетровській та Запорізькій областях Кармазін В.Я.
 
22. Звіт про результати аналізу стану дотримання головними розпорядниками норм Закону України "Про закупівлю товарів, робіт і послуг за державні кошти" за результатами контрольних заходів, проведених Рахунковою палатою. 
Відповідальний: головний контролер − директор департаменту з питань правового забезпечення та державних закупівель Пилипенко В.П.
 
23. Методичні рекомендації щодо проведення експертизи проекту закону про державний бюджет України.
Відповідальний: головний контролер − директор департаменту з питань фінансової та бюджетної політики Головань М.М.
 
 
Дата засідання − 23 березня 2007 року
 
24. Звіт про результати перевірки та аналізу отримання Україною міжнародної технічної допомоги та стану її використання.
Відповідальний: головний контролер − директор департаменту з питань державного боргу, міжнародної діяльності та фінансових установ Іваненко Ю.В.
 
25. Звіт про результати аудиту ефективності використання податковою міліцією у 2006 році бюджетних коштів на виконання заходів по контролю за додержанням податкового законодавства та боротьбі з податковими правопорушеннями.
Відповідальний: головний контролер − директор департаменту з питань оборони та правоохоронної діяльності Невідомий В.І., за участю територіальних управлінь
 
26. Звіт про результати аудиту ефективності використання коштів державного бюджету на реалізацію державної політики у сфері нелегальної міграції та забезпечення прав біженців.
Відповідальна: головний контролер − директор департаменту з питань соціальної політики Вітковська Л.В.
 
27. Звіт про результати аудиту використання коштів Державного бюджету України, виділених центральним органам виконавчої влади − Міністерству економіки та Міністерству фінансів України на науку у 2005 та 2006 роках.
Відповідальний: головний контролер − директор департаменту з питань науки та гуманітарної сфери Фліссак Я.А.
 
28. Звіт про результати аудиту ефективності використання у 2006 році субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на погашення заборгованості минулих років з різниці в тарифах на теплову енергію, послуги з водопостачання та водовідведення, затверджених для населення.
Відповідальний: головний контролер − директор департаменту з питань надходження та використання коштів державного бюджету в регіонах Самусь Г.Ю., за участю територіальних управлінь
 
29. Звіт про результати аудиту ефективності використання коштів субвенції з державного бюджету обласному бюджету Одеської області на берегоукріплювальні роботи  о. Зміїний у 2006 році.
Відповідальний: начальник територіального управління Рахункової палати по Одеській, Миколаївській та Херсонській областях Олійник О.І.

 

ІI квартал

Розділ І. Питання, які підлягають обов'язковому розгляду

Дата засідання − 2 квітня 2007 року
 
30. Звіт про результати аудиту боргових операцій та звітності про стан державного боргу України за 2006 рік.
Відповідальний: головний контролер − директор департаменту з питань державного боргу, міжнародної діяльності та фінансових установ Іваненко Ю.В.
 
31. Звіт про результати аудиту використання бюджетних коштів на будівництво, реконструкцію та ремонт автомобільної дороги КиївЧоп.
Відповідальний: головний контролер   директор департаменту з питань промисловості, виробничої інфраструктури та державної власності Заремба І.М., за участю територіальних управлінь
 
32. Звіт про результати аудиту ефективності  використання коштів субвенції з державного бюджету міському бюджету м. Макіївки Донецької області на покриття витрат, пов'язаних з передачею в комунальну власність відомчого житлового фонду та інших об'єктів соціальної інфраструктури відкритого акціонерного товариства "Макіївський металургійний комбінат ім. Кірова".
Відповідальний: начальник територіального управління Рахункової палати по Донецькій та Луганській областях Кудінов Д.Г.
 
33. Звіт про результати  аудиту ефективності використання коштів, що виділялись з державного бюджету в 20052006 роках на створення культурно-мистецького та музейного комплексу "Мистецький арсенал" у м. Києві.
Відповідальний: начальник територіального управління Рахункової палати по м. Києву і Київській області Миколенко П.П.
 
34. Звіт про діяльність Рахункової палати за 2006 рік.
Відповідальні: Заступник Голови Рахункової палати Яременко О.С., начальник управління внутрішніх стандартів, аналітики та розвитку Шах Г.А.
 
 
Дата засідання − 25 квітня 2007 року
 
35. Звіт про результати аудиту ефективності використання бюджетних коштів, направлених у 20052006 роках на проведення інвентаризації і грошової оцінки земель.  
Відповідальна: головний контролер − директор департаменту з питань АПК, природоохоронної діяльності та надзвичайних ситуацій Шулежко М.Я., за участю територіальних управлінь
 
36. Звіт про результати аудиту ефективності використання бюджетних коштів, виділених у 2006 році на придбання (будівництво) житла для суддів місцевих і апеляційних судів.
Відповідальний: головний контролер − директор департаменту з питань оборони  та правоохоронної діяльності Невідомий В.І., за участю територіальних управлінь
 
37. Звіт про результати аудиту використання коштів Державного бюджету України, виділених Міністерству транспорту та зв'язку України на стаціонарне медичне та амбулаторно-поліклінічне обслуговування працівників та пасажирів залізничного транспорту у 2006 році.
Відповідальний: головний контролер − директор департаменту з питань науки та гуманітарної сфери Фліссак Я.А., за участю територіальних управлінь
 
38. Звіт про результати перевірки та аналізу ефективності діючої системи адміністрування доходів Державного бюджету України у Державній податковій адміністрації України, обґрунтованості списання податкової заборгованості  та надання органами податкової служби розстрочок і відстрочок платникам податків.
Відповідальний: департамент з питань доходів державного бюджету, за участю територіальних управлінь
 
39. Звіт про результати аудиту ефективності формування і стягнення до державного бюджету на території Львівської області податку на прибуток підприємств у 20052006 роках.
Відповідальний: начальник територіального управління Рахункової палати по Львівській, Волинській, Рівненській та Тернопільській областях Піхоцький В.Ф.
 
 
Дата засідання − 10 травня 2007 року
 
40. Звіт про результати аналізу стану державного регулювання проведення грошово-речових лотерей та азартних ігор в Україні та їх вплив на наповнення Державного бюджету України.
Відповідальний: головний контролер − директор департаменту з питань державного боргу, міжнародної діяльності та фінансових установ Іваненко Ю.В.
 
41. Звіт про результати аудиту ефективності використання коштів державного бюджету на створення Національного центру параолімпійської і дефлімпійської підготовки та реабілітації інвалідів.
Відповідальна: головний контролер − директор департаменту з питань соціальної політики Вітковська Л.В.
 
42. Звіт про результати перевірки використання Міністерством промислової політики України коштів спеціального фонду державного бюджету на здійснення заходів по реалізації Комплексної програми будівництва вітрових електростанцій.
Відповідальний: головний контролер   директор департаменту з питань промисловості, виробничої інфраструктури та державної власності Заремба І.М., за участю територіальних управлінь
 
43. Звіт про результати аудиту ефективності використання коштів субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на заходи, пов'язані з поліпшенням екології та соціально-економічний розвиток м. Кривий Ріг і прилеглих до нього населених пунктів Дніпропетровської області.
Відповідальна: начальник територіального управління Рахункової палати по Дніпропетровській та Запорізькій областях
 
44. Звіт про результати аналізу Звіту Антимонопольного комітету України щодо здійснення ним у 2006 році державного контролю за дотриманням антимонопольного законодавства.
Відповідальний: головний контролер − директор департаменту з питань правового забезпечення та державних закупівель Пилипенко В.П.
 
 
Дата засідання − 23 травня 2007 року
 
45. Звіт про результати аудиту ефективності управління коштами державного бюджету, виділених у 2006 році  на розвиток АПК.
Відповідальна: головний контролер − директор департаменту з питань АПК, природоохоронної діяльності та надзвичайних ситуацій Шулежко М.Я., за участю територіальних управлінь
 
46. Звіт про результати аудиту використання коштів Державного бюджету України, виділених Міністерству культури і туризму України на підготовку та перепідготовку кадрів підвідомчими вищими навчальними закладами ІІV рівнів акредитації для сфери культури і мистецтва.
Відповідальний: головний контролер − директор департаменту з питань науки та гуманітарної сфери Фліссак Я.А., за участю територіальних управлінь
 
47. Звіт про результати перевірки надання та ефективності використання у 20052006 роках коштів субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на виконання інвестиційних проектів, соціально-економічний розвиток регіонів та упередження аварій на об`єктах комунальної власності.
Відповідальний: головний контролер − директор департаменту з питань надходження та використання коштів державного бюджету в регіонах Самусь Г.Ю., за участю територіальних управлінь
 
48. Звіт про результати аудиту ефективності формування і стягнення  до загального та спеціального фонду державного бюджету акцизного збору із вироблених товарів в Одеській області.
Відповідальний: начальник територіального управління Рахункової палати по Одеській, Миколаївській та Херсонській областях Олійник О.І.
 
49. Висновок щодо виконання Державного бюджету України за 2006 рік.
Відповідальний: головний контролер − директор департаменту з питань фінансової та бюджетної політики Головань М.М.
 
 
Дата засідання − 13 червня 2007 року
 
50. Звіт про результати аудиту ефективності  використання коштів державного бюджету на здійснення заходів державної політики з питань дітей, молоді, жінок та сім'ї.
Відповідальна: головний контролер − директор департаменту з питань соціальної політики Вітковська Л.В., за участю територіальних управлінь
 
51. Звіт про результати аудиту ефективності виконання заходів з відновлення боєздатності озброєння та військової техніки Збройних Сил України на ремонтних підприємствах Міністерства оборони України.
Відповідальний: головний контролер − директор департаменту з питань оборони  та правоохоронної діяльності Невідомий В.І., за участю територіальних управлінь
 
52. Звіт про результати перевірки використання бюджетних коштів на погашення заборгованості по знецінених заощадженнях громадян у 2006 році та реагування на пропозиції Рахункової палати з цієї проблеми.
Відповідальний: головний контролер − директор департаменту з питань державного боргу, міжнародної діяльності та фінансових установ Іваненко Ю.В., за участю територіальних управлінь
 
53. Звіт про результати аналізу Звіту Фонду державного майна України за 2006 рік.
Відповідальний: головний контролер −  директор департаменту з питань промисловості, виробничої інфраструктури та державної власності Заремба І.М.
 
54. Висновок щодо виконання Державного бюджету України за перший квартал 2007 року.
Відповідальний: головний контролер − директор департаменту з питань фінансової та бюджетної політики Головань М.М.
 
 
Дата засідання − 27 червня 2007 року
 
55. Звіт про результати перевірки використання коштів державного бюджету Головним управлінням Державної фельд'єгерської служби України.
Відповідальний: головний контролер   директор департаменту з питань промисловості, виробничої інфраструктури та державної власності Заремба І.М.
 
56. Звіт про результати аудиту використання коштів Державного бюджету України, виділених Міністерству освіти і науки  України на виконання зобов'язань України у сфері міжнародного науково-технічного співробітництва.
Відповідальний: головний контролер − директор департаменту з питань науки та гуманітарної сфери Фліссак Я.А.
 
57. Звіт про результати аудиту ефективності заходів, спрямованих на участь українського контингенту органів внутрішніх справ України у миротворчих операціях.
Відповідальний: головний контролер − директор департаменту з питань оборони  та правоохоронної діяльності Невідомий В.І.
 
58. Звіт про результати аудиту ефективності формування і надходження збору за спеціальне водокористування до Державного бюджету України.
Відповідальний: головний контролер − директор департаменту з питань надходження та використання коштів державного бюджету в регіонах Самусь Г.Ю., за участю територіальних управлінь
 
59. Звіт про результати виконання  Антимонопольним комітетом України, як уповноваженим органом виконавчої влади, вимог законодавства про державні закупівлі.
Відповідальний: головний контролер − директор департаменту з питань правового забезпечення та державних закупівель Пилипенко В.П.
 
60. Звіт про результати аудиту ефективності формування і стягнення податку на прибуток на підприємствах металургійного комплексу Донецької області.
Відповідальний: начальник територіального управління Рахункової палати по Донецькій та Луганській областях Кудінов Д.Г.

 

ІІI квартал

Дата засідання − 25 липня 2007 року
 
61. Звіт про результати аудиту ефективності використання коштів державного бюджету, виділених Міністерству аграрної політики України на прикладні розробки і впровадження новітніх технологій у сфері розвитку агропромислового комплексу.
Відповідальна: головний контролер − директор департаменту з питань АПК, природоохоронної діяльності та надзвичайних ситуацій Шулежко М.Я., за участю територіальних управлінь
 
62. Звіт про результати перевірки використання коштів Державного бюджету України, виділених Міністерству охорони здоров'я України на санаторне лікування дітей та підлітків з соматичними захворюваннями (крім туберкульозу).
Відповідальний: головний контролер − директор департаменту з питань науки та гуманітарної сфери Фліссак Я.А., за участю територіальних управлінь
 
63. Звіт про результати аудиту використання Державною митною службою України коштів Державного бюджету України за бюджетною програмою "Розбудова та модернізація об'єктів митної системи".
Відповідальний: головний контролер − директор департаменту з питань правового забезпечення та державних закупівель Пилипенко В.П., за участю територіальних управлінь
 
64. Звіт про результати аудиту використання коштів державного бюджету, передбачених Міністерству вугільної промисловості України на здійснення державної підтримки вугледобувних підприємств на часткове покриття витрат із собівартості продукції.
Відповідальний: головний контролер   директор департаменту з питань промисловості, виробничої інфраструктури та державної власності Заремба І.М., за участю територіальних управлінь
 
65. Звіт про результати  аудиту ефективності використання коштів субвенції з державного бюджету міському бюджету м. Жовті Води на виконання заходів щодо радіаційного та соціального захисту населення.
Відповідальний: начальник територіального управління Рахункової палати по Дніпропетровській та Запорізькій областях Чайка В.М.
 
 
Дата засідання − 8 серпня 2007 року
 
66. Звіт про результати аналізу ефективності витрачання коштів Державного бюджету України на функціонування торговельно-економічних місій України за кордоном.
Відповідальний: головний контролер − директор департаменту з питань державного боргу, міжнародної діяльності та фінансових установ Іваненко Ю.В., за участю територіальних управлінь
 
67. Звіт про результати аудиту ефективності використання бюджетних коштів, виділених у 2006 та І півріччі 2007 року на забезпечення діяльності місцевих загальних судів.
Відповідальний: головний контролер − директор департаменту з питань оборони  та правоохоронної діяльності Невідомий В.І., за участю територіальних управлінь
 
68. Звіт про результати аудиту ефективності використання субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на здійснення заходів по передачі житлового фонду та об`єктів соціально-культурної сфери Міністерства оборони України у комунальну власність.
Відповідальний: головний контролер − директор департаменту з питань надходження та використання коштів державного бюджету в регіонах Самусь Г.Ю., за участю територіальних управлінь
 
69. Звіт про результати аудиту ефективності використання коштів державного бюджету на проведення заходів щодо інженерного захисту та укріплення о. Коса Тузла.
Відповідальний: начальник територіального управління Рахункової палати по Автономній Республіці Крим та м. Севастополю Борисов В.М.
 
70. Звіт про результати аудиту ефективності використання коштів державного бюджету, виділених Міністерству аграрної політики України на прикладні розробки і впровадження новітніх технологій у сфері розвитку агропромислового комплексу (повторний розгляд, постанова Колегії від 24.07.2007 № 19-1) .
Відповідальна: головний контролер − директор департаменту з питань АПК, природоохоронної діяльності та надзвичайних ситуацій Шулежко М.Я., за участю територіальних управлінь
 
 
Дата засідання − 22 серпня 2007 року
 
71. Звіт про результати аудиту ефективності використання коштів Фонду соціального страхування з тимчасової втрати працездатності на оздоровчі заходи.
Відповідальна: головний контролер − директор департаменту з питань соціальної політики Вітковська Л.В.
 
72. Звіт про результати аудиту використання коштів Державного бюджету України на бібліотечну справу.
Відповідальний: головний контролер − директор департаменту з питань науки та гуманітарної сфери Фліссак Я.А., за участю територіальних управлінь
 
73. Звіт про результати аудиту ефективності використання коштів державного бюджету, виділених державному підприємству "Укршахтгідрозахист" на виконання заходів з гідрозахисту.
Відповідальний: начальник територіального управління Рахункової палати по Донецькій та Луганській областях Кудінов Д.Г.
 
74. Висновок щодо виконання Державного бюджету України за перше півріччя 2007 року.
Відповідальний: головний контролер − директор департаменту з питань фінансової та бюджетної політики Головань М.М.
 
75. Звіт про результати аудиту ефективності формування і стягнення податку на прибуток на підприємствах металургійного комплексу Донецької області (повторний розгляд, постанова Колегії від 25.06.2007 № 17-4).
Відповідальний: начальник територіального управління Рахункової палати по Донецькій та Луганській областях Кудінов Д.Г.
 
 
Дата засідання − 12 вересня 2007 року
 
76. Звіт про результати аудиту ефективності використання коштів державного бюджету, спрямованих на виконання Державної програми розвитку соціальної сфери села на період до 2005 року.
Відповідальна: головний контролер − директор департаменту з питань АПК, природоохоронної діяльності та надзвичайних ситуацій Шулежко М.Я., за участю територіальних управлінь
 
77. Звіт про результати аудиту ефективності заходів, спрямованих на участь персоналу органів внутрішніх справ України у миротворчих операціях.
Відповідальний: головний контролер − директор департаменту з питань оборони  та правоохоронної діяльності Невідомий В.І., за участю територіальних управлінь
 
78. Звіт про результати аудиту використання коштів Державного бюджету України, виділених Державному комітету України з питань технічного регулювання та споживчої політики на науку.
Відповідальний: головний контролер − директор департаменту з питань науки та гуманітарної сфери Фліссак Я.А.
 
79. Звіт про результати аудиту ефективності реалізації Державної програми розвитку промисловості на 20032011 роки.
Відповідальний: головний контролер   директор департаменту з питань промисловості, виробничої інфраструктури та державної власності Заремба І.М.
 
80. Звіт про результати перевірки стану виконання повноважень Державною податковою адміністрацією України по мобілізації надходжень до Державного бюджету України у 20052006 роках.
Відповідальний: заступник директора департаменту з питань доходів державного бюджету Огонь Ц.Г., за участю територіальних управлінь
 
 
Дата засідання − 26 вересня 2007 року
 
81. Звіт про результати перевірки виконання кошторису Національного банку України за 2006 рік.
Відповідальний: головний контролер − директор департаменту з питань державного боргу, міжнародної діяльності та фінансових установ Іваненко Ю.В., за участю територіальних управлінь
 
82. Звіт про результати перевірки використання коштів державного бюджету Головним управлінням Державної фельд'єгерської служби України.
Відповідальний: головний контролер   директор департаменту з питань промисловості, виробничої інфраструктури та державної власності Заремба І.М.
 
83. Звіт про результати аудиту ефективності використання коштів державного бюджету на збереження природно-заповідного фонду в біосферному  заповіднику "Асканія-Нова".
Відповідальний: начальник територіального управління Рахункової палати по Одеській, Миколаївській та Херсонській областях Олійник О.І.
 
84. Звіт про результати перевірки використання у 2006 році коштів субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам Черкаської області для збереження історичної забудови міст, об'єктів історико-культурної спадщини, впорядкування історичних населених місць та соціального розвитку, а також на виконання програми "Золота підкова Черкащини".
Відповідальний: начальник територіального управління Рахункової палати по м. Києву і Київській області Миколенко П.П.
 
85. Звіт про результати аудиту ефективності формування і стягнення до загального та спеціального фонду державного бюджету акцизного збору із вироблених товарів в Одеській області.
Відповідальний: начальник територіального управління Рахункової палати по Одеській, Миколаївській та Херсонській областях Олійник О.І.

 

IV квартал

Дата засідання − 10 жовтня 2007 року
 
86. Звіт про результати аудиту стану виконання Базельської Конвенції про переміщення шкідливих відходів через кордони держав та їх утилізацію.
Відповідальна: головний контролер − директор департаменту з питань АПК, природоохоронної діяльності та надзвичайних ситуацій Шулежко М.Я.
 
87. Звіт про результати аудиту ефективності використання субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на будівництво і придбання житла окремим категоріям громадян.
Відповідальний: головний контролер − директор департаменту з питань надходження та використання коштів державного бюджету в регіонах Самусь Г.Ю., за участю територіальних управлінь
 
88. Звіт про результати аудиту ефективності використання коштів Державного бюджету України, виділених на проектування та будівництво мосту через річку Дніпро у м. Кременчуці.
Відповідальний: начальник територіального управління Рахункової палати по Харківській, Сумській та Полтавській областях Косінов С.А.
 
89. Звіт про результати аудиту використання Міністерством України з питань надзвичайних ситуацій та у справах захисту населення від наслідків Чорнобильської катастрофи коштів Державного бюджету України за програмою "Забезпечення заходів у сфері цивільного захисту".
Відповідальний: головний контролер − директор департаменту з питань правового забезпечення та державних закупівель Пилипенко В.П., за участю територіальних управлінь
 
90. Висновки і пропозиції за результатами аналізу та експертизи проекту Закону України "Про Державний бюджет України на 2008 рік.
Відповідальний: головний контролер − директор департаменту з питань фінансової та бюджетної політики Головань М.М.
 
 
Дата засідання − 24 жовтня 2007 року
 
91. Звіт про результати перевірки стану врегулювання заборгованості по міжурядових угодах щодо співробітництва в освоєнні Ямбурзького газового родовища.
Відповідальний: головний контролер − директор департаменту з питань державного боргу, міжнародної діяльності та фінансових установ Іваненко Ю.В.
 
92. Звіт про результати аудиту ефективності використання коштів Державного бюджету України на підготовку кадрів для сфери спорту вищими навчальними закладами ІІV рівнів акредитації.
Відповідальний: головний контролер − директор департаменту з питань науки та гуманітарної сфери Фліссак Я.А., за участю територіальних управлінь
 
93. Звіт про результати аудиту ефективності використання бюджетних коштів, виділених Службі безпеки України на забезпечення державної безпеки за 9 місяців 2007 року.
Відповідальний: головний контролер − директор департаменту з питань оборони  та правоохоронної діяльності Невідомий В.І., за участю територіальних управлінь
 
94. Звіт про результати аудиту ефективності використання субвенцій з державного бюджету міському бюджету м. Дніпропетровська на здійснення програм соціального захисту.
Відповідальний: начальник територіального управління Рахункової палати по Дніпропетровській та Запорізькій областях Чайка В.М.
 
95. Звіт про результати аудиту ефективності використання субвенції з державного бюджету бюджетам Донецької та Луганської областей на безоплатне забезпечення вугіллям на побутові потреби осіб, що мають це право згідно статті 48 Гірничого Закону України.
Відповідальний: начальник територіального управління Рахункової палати по Донецькій та Луганській областях Кудінов Д.Г.
 
96. Висновок щодо виконання доходної частини Державного бюджету України за підсумками трьох кварталів 2007 року.
Відповідальний: головний контролер − директор департаменту з питань фінансової та бюджетної політики Головань М.М.
 
 
Дата засідання − 14 листопада 2007 року
 
97. Звіт про результати перевірки використання коштів державного бюджету, передбачених Міністерству вугільної промисловості України на здійснення гірничорятувальних заходів на вугледобувних підприємствах.
Відповідальний: головний контролер − директор департаменту з питань промисловості, виробничої інфраструктури та державної власності Заремба І.М., за участю територіальних управлінь
 
98. Звіт про результати аудиту ефективності використання коштів Державного бюджету України на заходи з інформатизації діяльності судів.
Відповідальний: головний контролер − директор департаменту з питань оборони та правоохоронної діяльності Невідомий В.І., за участю територіальних управлінь
 
99. Звіт про результати аудиту використання коштів державного бюджету, передбачених на організацію та проведення оздоровлення дітей влітку 2007 року.
Відповідальна: головний контролер − директор департаменту з питань соціальної політики Вітковська Л.В.
 
100. Звіт про результати аудит ефективності використання коштів державного бюджету на розробку нових видів протезно-ортопедичних виробів для інвалідів.
Відповідальна: головний контролер − директор департаменту з питань соціальної політики Вітковська Л.В.
 
101. Звіт про результати аудиту стану дотримання Конвенції про захист Чорного моря від забруднення та ефективності використання бюджетних коштів на виконання заходів щодо поліпшення стану Азовського моря.
Відповідальна: головний контролер − директор департаменту з питань АПК, природоохоронної діяльності та надзвичайних ситуацій Шулежко М.Я., за участю територіальних управлінь
 
102. Про розгляд проекту Плану роботи Колегії Рахункової палати на 2008 рік
Відповідальні: Перший заступник Голови Рахункової палати Першин В.Л., начальник управління організації роботи Колегії Куштенко І.К.
 
 
Дата засідання − 28 листопада 2007 року
 
103. Звіт про результати аналізу впливу державних фінансових вкладень на ефективність діяльності  державних банків (ВАТ "Державний експортно-імпортний банк України", ВАТ "Державний ощадний банк України").
Відповідальний: головний контролер − директор департаменту з питань державного боргу, міжнародної діяльності та фінансових установ Іваненко Ю.В.
 
104. Звіт про результати проведення міжнародного координованого аудиту коштів Чорнобильського фонду "Укриття".
Відповідальна: головний контролер − директор департаменту з питань АПК, природоохоронної діяльності та надзвичайних ситуацій Шулежко М.Я.
 
105. Звіт про результати аудиту ефективності використання бюджетних коштів органами прокуратури України.
Відповідальний: головний контролер − директор департаменту з питань оборони  та правоохоронної діяльності Невідомий В.І., за участю територіальних управлінь
 
106. Звіт про результати аудиту ефективності планування та використання коштів Державного бюджету України, виділених Міністерству культури і туризму України на створення і розповсюдження національних фільмів.
Відповідальний: головний контролер − директор департаменту з питань науки та гуманітарної сфери Фліссак Я.А., за участю територіальних управлінь
 
107. Звіт про результати перевірки ефективності використання коштів державного бюджету на реструктуризацію та ліквідацію об´єктів підприємств гірничої хімії і здійснення невідкладних  природоохоронних заходів у зоні їх діяльності.
Відповідальний: начальник територіального управління Рахункової палати по Львівській, Волинській, Рівненській та Тернопільській областях Піхоцький В.Ф.
 
108. Звіт про результати аудиту ефективності використання у 20052007 роках субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам Автономної Республіки Крим на соціально-економічний розвиток.
Відповідальний: начальник територіального управління Рахункової палати по Автономній Республіці Крим та м. Севастополю Борисов В.М.
 
109. Висновок щодо виконання Державного бюджету України за дев´ять місяців 2007 року.
Відповідальний: головний контролер − директор департаменту з питань фінансової та бюджетної політики Головань М.М.
 
 
Дата засідання − 12 грудня 2007 року
 
110. Звіт про результати аудиту ефективності використання коштів державного бюджету, передбачених Державному комітету України з питань регуляторної політики та підприємництва на заходи з реалізації Національної програми сприяння розвитку малого підприємництва в Україні.
Відповідальний: головний контролер −  директор департаменту з питань промисловості, виробничої інфраструктури та державної власності Заремба І.М., за участю територіальних управлінь
 
111. Звіт про результати перевірки виконання Комплексної програми забезпечення загальноосвітніх, професійно-технічних і вищих навчальних закладів сучасними технічними засобами навчання з природно-математичних і технологічних дисциплін.
Відповідальний: головний контролер − директор департаменту з питань науки та гуманітарної сфери Фліссак Я.А., за участю територіальних управлінь
 
112. Звіт про результати аудиту ефективності виконання заходів щодо забезпечення охорони державних органів та посадових осіб.
Відповідальний: головний контролер − директор департаменту з питань оборони  та правоохоронної діяльності Невідомий В.І.
 
113. Звіт про результати перевірки Державної податкової адміністрації України в частині контролю за повнотою нарахування і своєчасністю сплати частини прибутку, що вилучається до Державного бюджету України, та дивідендів господарських організацій, нарахованих на акції, які є у державній власності.
Відповідальний: заступник директора департаменту з питань доходів державного бюджету Огонь Ц.Г., за участю територіальних управлінь
 
114. Звіт про результати аудиту ефективності формування і стягнення  до загального та спеціального фонду державного бюджету портового (адміністративного) збору в Одеській, Миколаївській та Херсонській областях у 2005−2007 роках.
Відповідальний: начальник територіального управління Рахункової палати по Одеській, Миколаївській та Херсонській областях Олійник О.І.
 
 
Дата засідання − 26 грудня 2007 року
 
115. Звіт про результати аудиту ефективності використання коштів державного бюджету Головним управлінням державної служби України.
Відповідальна: головний контролер − директор департаменту з питань соціальної політики Вітковська Л.В.
 
116. Звіт про результати аудиту ефективності використання у 2005−2007 роках субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на соціально-економічний розвиток.
Відповідальний: головний контролер − директор департаменту з питань надходження та використання коштів державного бюджету в регіонах Самусь Г.Ю., за участю територіальних управлінь
 
117. Звіт про результати аудиту ефективності використання коштів державного бюджету, передбачених міському бюджету м. Києва на виконання функцій столиці.
Відповідальний: головний контролер − директор департаменту з питань надходження та використання коштів державного бюджету в регіонах Самусь Г.Ю.
 
118. Звіт про результати участі Рахункової палати у діяльності INTOSAI з питань державного боргу та рекомендації органам державної влади щодо застосування загальноприйнятої міжнародної практики управління державним боргом.
Відповідальний: головний контролер − директор департаменту з питань державного боргу, міжнародної діяльності та фінансових установ Іваненко Ю.В.