ЗАТВЕРДЖЕНО
постановою Колегії Рахункової палати
від 10 грудня 2013 року № 22-8
 

План роботи Колегії Рахункової палати на 2014 рік

І квартал

Дата засідання  21 січня 2014 року
 
1. Звіт про результати аудиту використання коштів державного бюджету, виділених для надання високоспеціалізованої медичної допомоги Національною дитячою спеціалізованою лікарнею "Охматдит" та будівництво її сучасного лікувально-діагностичного комплексу.
Відповідальний: департамент з питань науки та гуманітарної сфери (Шендрик В.І.).
 
2. Звіт про результати заключного аудиту фінансової звітності Проекту "Удосконалення системи соціальної допомоги" в рамках позики Міжнародного банку реконструкції та розвитку.
Відповідальний: департамент з питань державного боргу, міжнародної діяльності та фінансових установ (Мамишев А.В.).
 
3. Звіт про результати аудиту ефективності використання субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам Харківської, Сумської та Полтавської областям на часткове відшкодування вартості лікарських засобів для лікування осіб з гіпертонічною хворобою.
Відповідальні: головний контролер − директор департаменту з питань використання коштів державного бюджету в регіонах Самусь Г.Ю., територіальне управління Рахункової палати по Харківській, Сумській та Полтавській областях (Сіваченко  О.О.).
 
4. Звіт про результати аудиту ефективності використання коштів державного бюджету, виділених на експлуатацію державних меліоративних систем на території АР Крим.
Відповідальні: головний контролер − директор департаменту з питань АПК, природоохоронної діяльності та надзвичайних ситуацій Шулежко М.Я., начальник територіального управління Рахункової палати по АР Крим та м. Севастополю Борисов В.М.
 
5. Звіт про результати аналізу нормативно-правового забезпечення Кабінетом Міністрів України виконання Закону України "Про Державний бюджет України на 2013 рік".
Відповідальний: головний контролер − директор департаменту з питань правового забезпечення Пилипенко В.П.
 
 
Дата засідання  11 лютого 2014 року
 
6. Звіт про результати аудиту ефективності використання коштів державного бюджету, спрямованих Міністерству регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України на дослідження, наукові та науково-технічні розробки, виконання робіт за державними програмами і державним замовленням.
Відповідальний: головний контролер − директор департаменту з питань промисловості, виробничої інфраструктури та державної власності Заремба І.М.
 
7. Звіт про результати аудиту ефективності використання коштів державного бюджету, спрямованих на наукові розробки у сфері стандартизації та сертифікації сільськогосподарської продукції та гармонізацію національних стандартів з міжнародними та європейськими.
Відповідальна: головний контролер − директор департаменту з питань АПК, природоохоронної діяльності та надзвичайних ситуацій Шулежко М.Я.
 
8. Звіт про результати аудиту ефективності використання коштів державного бюджету, спрямованих на виконання заходів Державної цільової програми підтримки соціально-економічного розвитку малих міст.
Відповідальний: головний контролер − директор департаменту з питань використання коштів державного бюджету в регіонах Самусь Г.Ю., за участю територіальних управлінь.
 
9. Звіт про результати аудиту ефективності використання коштів державного бюджету, виділених на забезпечення функціонування Київської міської клінічної лікарні "Київський міський центр серця".
Відповідальні: головний контролер − директор департаменту з питань використання коштів державного бюджету в регіонах Самусь Г.Ю., начальник територіального управління Рахункової палати по м. Києву, Київській, Черкаській та Чернігівській областях Миколенко П.П.
 
10. Звіт про результати перевірки дотримання вимог законодавства про державні закупівлі при використанні коштів Державного бюджету України установами і організаціями Закарпатської та Івано-Франківської областей.
Відповідальні: головний контролер − директор департаменту з питань правового забезпечення Пилипенко В.П., начальник територіального управління Рахункової палати по Львівській, Волинській, Рівненській та Тернопільській областях Піхоцький В.Ф.
 
11. Звіт про результати перевірки та аналізу використання у Вінницькій, Житомирській, Кіровоградській та Хмельницькій областях коштів Фонду загальнообов'язкового державного соціального страхування України на випадок безробіття на забезпечення професійної підготовки, перепідготовки та підвищення кваліфікації безробітних.
Відповідальні: головний контролер − директор департаменту з питань соціальної політики Вітковська Л.В., начальник територіального управління Рахункової палати по Вінницькій, Житомирській, Кіровоградській та Хмельницькій областях Бойченко Т.Ю.
 
12. Інформація щодо виконання Державного бюджету України за 2013 рік.
Відповідальний: департамент з питань бюджетної політики (Тесленко О.І.).
 
 
Дата засідання  25 лютого 2014 року
 
13. Звіт про результати аудиту ефективності використання коштів державного бюджету, виділених Міністерству енергетики та вугільної промисловості України на підтримку впровадження Енергетичної стратегії України на період до 2030 року.
Відповідальний: головний контролер − директор департаменту з питань промисловості, виробничої інфраструктури та державної власності Заремба І.М.
 
14. Звіт про результати аудиту ефективності використання коштів державного бюджету, виділених Міністерству культури України на фінансову підтримку національних та державних художніх колективів, концертних і циркових організацій.
Відповідальний: департамент з питань науки та гуманітарної сфери (Шендрик В.І.), за участю територіальних управлінь
 
15. Звіт про результати аудиту ефективності використання коштів державного бюджету на забезпечення пільгового проїзду студентів вищих навчальних закладів і учнів професійно-технічних училищ у залізничному транспорті.
Відповідальна: головний контролер − директор департаменту з питань соціальної політики Вітковська Л.В., за участю територіальних управлінь.
 
16. Звіт про результати аналізу обґрунтованості відстрочення, розстрочення грошових зобов'язань і погашення податкового боргу та їх впливу на виконання доходів Державного бюджету України.
Відповідальний: департамент з питань використання коштів державного бюджету фінансовими та контролюючими органами (Огонь Ц.Г.), за участю територіальних управлінь.
 
17. Звіт про результати аудиту ефективності використання коштів державного бюджету, спрямованих на захист від шкідливої дії вод сільських населених пунктів, та коштів резервного фонду державного бюджету, виділених на ліквідацію наслідків надзвичайних ситуацій, що сталися на території Одеської області у 2013 році.
Відповідальні: головний контролер − директор департаменту з питань АПК, природоохоронної діяльності та надзвичайних ситуацій Шулежко М.Я., начальник територіального управління Рахункової палати по Одеській, Миколаївській та Херсонській областях Мирошніков А.М.
 
 
Дата засідання  11 березня 2014 року
 
18. Звіт про результати аудиту ефективності заходів державної виконавчої служби щодо реалізації конфіскованого майна та залучення до державного бюджету коштів, отриманих від його реалізації.
Відповідальний: головний контролер − директор департаменту з питань оборони та правоохоронної діяльності Невідомий В.І.
 
19. Звіт про результати аудиту використання коштів державного бюджету на екологічне оздоровлення басейну річки Дніпро.
Відповідальна: головний контролер − директор департаменту з питань АПК, природоохоронної діяльності та надзвичайних ситуацій Шулежко М.Я., за участю територіальних управлінь.
 
20. Звіт про результати аудиту використання коштів державного бюджету, передбачених на реалізацію державної політики у сфері обігу цінних паперів та функціонування фондового ринку України.
Відповідальні: департамент з питань державного боргу, міжнародної діяльності та фінансових установ (Мамишев А.В.), за участю територіальних управлінь.
 
21. Звіт про результати аналізу стану планування і своєчасності надходження до бюджету частини чистого прибутку (доходу) державних унітарних підприємств та їх об'єднань, і дивідендів (доходу), нарахованих на акції (частки, паї) господарських товариств, у статутних капіталах яких є державна власність.
Відповідальний: департамент з питань використання коштів державного бюджету фінансовими та контролюючими органами (Огонь Ц.Г.), за участю територіальних управлінь.
 
22. Звіт про результати аудиту ефективності використання коштів державного бюджету на виконання заходів з реалізації Державної цільової екологічної програми приведення в безпечний стан уранових об'єктів виробничого об'єднання "Придніпровський хімічний завод".
Відповідальні: головний контролер − директор департаменту з питань промисловості, виробничої інфраструктури та державної власності Заремба І.М., начальник територіального управління Рахункової палати по Дніпропетровській та Запорізькій областях Куценко Л.В.
 
23. Звіт про результати аудиту ефективності використання коштів державного бюджету, спрямованих на підготовку і проведення у 2013 році в Донецькій області чемпіонату світу з легкої атлетики серед юнаків.
Відповідальні: головний контролер − директор департаменту з питань використання коштів державного бюджету в регіонах Самусь Г.Ю., територіальне управління Рахункової палати по Донецькій та Луганській областях (Гладкій О.Л.).
 
 
Дата засідання  25 березня 2014 року
 
24. Звіт про результати аудиту ефективності використання коштів резервного фонду державного бюджету в 2013 році.
Відповідальна: головний контролер − директор департаменту з питань АПК, природоохоронної діяльності та надзвичайних ситуацій Шулежко М.Я., за участю територіальних управлінь.
 
25. Звіт про результати аудиту ефективності використання коштів державного бюджету, передбачених на державну підтримку розвитку авіаційної промисловості.
Відповідальний: головний контролер − директор департаменту з питань промисловості, виробничої інфраструктури та державної власності Заремба І.М., за участю територіальних управлінь.
 
26. Звіт про результати аудиту ефективності використання коштів державного бюджету, призначених для забезпечення житлом інвалідів війни.
Відповідальна: головний контролер − директор департаменту з питань соціальної політики Вітковська Л.В., за участю територіальних управлінь.
 
27. Звіт про результати аналізу формування та використання міжбюджетних трансфертів, наданих з Державного бюджету України місцевим бюджетам у 2012−2013 роках.
Відповідальний: головний контролер − директор департаменту з питань використання коштів державного бюджету в регіонах Самусь Г.Ю., за участю територіальних управлінь. 

 

ІI квартал

Дата засідання  8 квітня 2014 року
 
28. Звіт про результати аудиту ефективності використання коштів державного бюджету на керівництво та управління у сфері економічного розвитку і торгівлі.
Відповідальна: головний контролер − директор департаменту з питань соціальної політики Вітковська Л.В.
 
29. Звіт про результати аудиту ефективності використання коштів державного бюджету, виділених Міністерству освіти і науки України на підготовку кадрів вищими навчальними закладами І-ІІ рівнів акредитації.
Відповідальний: департамент з питань науки та гуманітарної сфери, за участю територіальних управлінь
 
30. Звіт про результати аналізу стану планування та дієвості контролю за повнотою нарахування та своєчасністю сплати мита з імпортованих на територію України товарів по Дніпропетровській та Запорізькій областях.
Відповідальні: департамент з питань використання коштів державного бюджету фінансовими та контролюючими органами (Огонь Ц.Г.), начальник територіального управління Рахункової палати по Дніпропетровській та Запорізькій областях Куценко Л.В.
 
31. Висновки щодо виконання Державного бюджету України за 2013 рік.
Відповідальний: департамент з питань бюджетної політики (Тесленко О.І.).
 
 
Дата засідання  22 квітня 2014 року
 
32. Звіт про результати аудиту ефективності використання коштів державного бюджету та гуманітарної (благодійної) допомоги на виконання заходів з профілактики ВІЛ-інфекції, лікування ВІЛ-інфікованих та хворих на СНІД.
Відповідальний: департамент з питань науки та гуманітарної сфери.
 
33. Звіт про результати аналізу стану залучення та використання позик міжнародних фінансових організацій.
Відповідальний: департамент з питань державного боргу, міжнародної діяльності та фінансових установ (Мамишев А.В.).
 
34. Звіт про результати аналізу Звіту Антимонопольного комітету України щодо здійснення ним державного контролю за дотриманням антимонопольного законодавства у 2013 році.
Відповідальний: головний контролер − директор департаменту з питань правового забезпечення Пилипенко В.П.
 
35. Звіт про результати аудиту ефективності використання коштів державного бюджету, виділених на розвиток рибного господарства в Автономній Республіці Крим та м. Севастополі.
Відповідальні: головний контролер − директор департаменту з питань АПК, природоохоронної діяльності та надзвичайних ситуацій Шулежко М.Я., начальник територіального управління Рахункової палати по АР Крим та м. Севастополю Борисов В.М.
 
36. Звіт про результати аудиту використання субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам Одеської, Миколаївської та Херсонської областей на здійснення заходів щодо соціально-економічного розвитку окремих територій.
Відповідальні: головний контролер − директор департаменту з питань використання коштів державного бюджету в регіонах Самусь Г.Ю., начальник територіального управління Рахункової палати по Одеській, Миколаївській та Херсонській областях Мирошніков А.М.
 
 
Дата засідання  13 травня 2014 року
 
37. Звіт про результати аудиту стану використання бюджетних коштів, виділених Верховному Суду України.
Відповідальний: головний контролер − директор департаменту з питань оборони та правоохоронної діяльності Невідомий В.І.
 
38. Звіт про результати аудиту використання субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на погашення заборгованості з різниці в тарифах на теплову енергію, послуги з централізованого водопостачання та водовідведення, що вироблялися, транспортувалися та постачалися населенню.
Відповідальний: головний контролер − директор департаменту з питань використання коштів державного бюджету в регіонах Самусь Г.Ю., за участю територіальних управлінь.
 
39. Звіт про результати аудиту використання коштів державного бюджету, виділених на заходи з реабілітації інвалідів у Львівській, Волинській та Рівненській областях.
Відповідальні: головний контролер − директор департаменту з питань соціальної політики Вітковська Л.В., начальник територіального управління Рахункової палати по Львівській, Волинській, Рівненській та Тернопільській областях Піхоцький В.Ф.
 
40. Звіт про результати аудиту використання коштів державного бюджету, виділених місцевим державним адміністраціям Вінницької, Кіровоградської та Хмельницької областей на виконання повноважень у сфері охорони навколишнього природного середовища та уповноваженим органам виконавчої влади на здійснення державного нагляду (контролю) у цій сфері та на їх території.
Відповідальні: головний контролер − директор департаменту з питань використання коштів державного бюджету в регіонах Самусь Г.Ю., начальник територіального управління Рахункової палати по Вінницькій, Житомирській, Кіровоградській та Хмельницькій областях Бойченко Т.Ю.
 
41. Звіт про результати аудиту ефективності використання субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам міста Києва, Київської та Черкаської областей на будівництво, реконструкцію, ремонт та утримання вулиць і доріг комунальної власності у населених пунктах.
Відповідальні: головний контролер − директор департаменту з питань використання коштів державного бюджету в регіонах Самусь Г.Ю, начальник територіального управління Рахункової палати по м. Києву, Київській, Черкаській та Чернігівській областях Миколенко П.П.
 
42. Звіт про результати аналізу стану виконання рекомендацій Міжнародного координованого аудиту Чорнобильського фонду "Укриття".
Відповідальна: головний контролер − директор департаменту з питань АПК, природоохоронної діяльності та надзвичайних ситуацій Шулежко М.Я., за участю територіальних управлінь.
 
 
Дата засідання  27 травня 2014 року
 
43. Звіт про результати аудиту стану використання бюджетних коштів, виділених на забезпечення діяльності Конституційного Суду України.
Відповідальний: головний контролер − директор департаменту з питань оборони та правоохоронної діяльності Невідомий В.І.
 
44. Звіт про результати аудиту ефективності використання коштів державного бюджету, виділених Міністерству культури України на створення і розповсюдження національних фільмів за державним замовленням.
Відповідальний: департамент з питань науки та гуманітарної сфери, за участю територіальних управлінь.
 
45. Звіт про результати аналізу Звіту Фонду державного майна України за 2013 рік.
Відповідальний: головний контролер − директор департаменту з питань промисловості, виробничої інфраструктури та державної власності Заремба І.М.
 
46. Звіт про результати аналізу стану заборгованості з виплати заробітної плати.
Відповідальна: головний контролер − директор департаменту з питань соціальної політики Вітковська Л.В.
 
47. Звіт про результати аналізу стану та обґрунтованості надання пільг з податку на додану вартість на лікарські засоби і вироби медичного призначення.
Відповідальний: департамент з питань використання коштів державного бюджету фінансовими та контролюючими органами (Огонь Ц.Г.), за участю територіальних управлінь.
 
48. Звіт про результати аудиту стану реалізації заходів з ліквідації наслідків надзвичайної ситуації, що склалася у 2008 році на території військової частини А0829 у м. Лозова Харківської області, за рахунок коштів державного бюджету.
Відповідальні: головний контролер − директор департаменту з питань оборони та правоохоронної діяльності Невідомий В.І., територіальне управління Рахункової палати по Харківській, Сумській та Полтавській областях (Сіваченко О.О.).
 
49. Звіт про результати аналізу стану планування та дієвості контролю за повнотою нарахування та своєчасністю сплати мита з імпортованих на митну територію України товарів по Донецькій та Луганській областях.
Відповідальні: департамент з питань використання коштів державного бюджету фінансовими та контролюючими органами (Огонь Ц.Г.), начальник територіального управління Рахункової палати по Донецькій та Луганській областях Лебедєв О.І.
 
50. Висновок щодо виконання Державного бюджету України за перший квартал 2014 року.
Відповідальний: департамент з питань бюджетної політики (Тесленко О.І.).
 
 
Дата засідання  10 червня 2014 року
 
51. Звіт про результати аналізу реалізації інфраструктурних проектів у сфері транспорту.
Відповідальний: головний контролер − директор департаменту з питань промисловості, виробничої інфраструктури та державної власності Заремба І.М.
 
52. Звіт про результати аудиту ефективності використання Державною пенітенціарною службою України бюджетних коштів, виділених на виконання покладених на неї завдань та функцій.
Відповідальний: головний контролер − директор департаменту з питань оборони та правоохоронної діяльності Невідомий В.І.
 
53. Звіт про результати аудиту ефективності використання коштів державного бюджету, спрямованих на гідрометеорологічну діяльність.
Відповідальна: головний контролер − директор департаменту з питань АПК, природоохоронної діяльності та надзвичайних ситуацій Шулежко М.Я., за участю територіальних управлінь.
 
54. Звіт про результати аналізу стану планування та дієвості контролю за повнотою нарахування і своєчасністю сплати податків на міжнародну торгівлю.
Відповідальний: департамент з питань використання коштів державного бюджету фінансовими та контролюючими органами (Огонь Ц.Г.), за участю територіальних управлінь.
 
55. Спільний звіт про результати міжнародного координованого аудиту (контролю) використання бюджетних коштів спрямованих на попередження та ліквідацію наслідків катастроф.
Відповідальна: головний контролер − директор департаменту з питань АПК, природоохоронної діяльності та надзвичайних ситуацій Шулежко М.Я.
 
 
Дата засідання  24 червня 2014 року
 
56. Звіт про результати аудиту повноти надходження до державного бюджету коштів, отриманих від реалізації військового майна Збройних Сил України.
Відповідальний: головний контролер − директор департаменту з питань оборони та правоохоронної діяльності Невідомий В.І.
 
57. Звіт про результати аудиту ефективності використання коштів державного бюджету, виділених на компенсацію Національній акціонерній компанії "Нафтогаз Україна" різниці між цінами закупівлі імпортованого природного газу та його реалізації суб'єктам господарювання для виробництва теплової енергії, яка споживається населенням.
Відповідальний: головний контролер − директор департаменту з питань промисловості, виробничої інфраструктури та державної власності Заремба І.М.
 
58. Звіт про результати аудиту ефективності використання коштів державного бюджету, спрямованих у 2012−2013 роках на здійснення державного нагляду (контролю) у сфері охорони навколишнього природного середовища, раціонального використання, відтворення і охорони природних ресурсів.
Відповідальна: головний контролер − директор департаменту з питань АПК, природоохоронної діяльності та надзвичайних ситуацій Шулежко М.Я., за участю територіальних управлінь.
 
59. Звіт про результати аудиту ефективності використання коштів Фонду соціального страхування від нещасних випадків на виробництві та професійних захворювань на медичну, професійну та соціальну реабілітацію потерпілих на виробництві.
Відповідальна: головний контролер − директор департаменту з питань соціальної політики Вітковська Л.В., за участю територіальних управлінь.
 
60. Звіт про результати аудиту використання коштів Державного бюджету України на зовнішньополітичну діяльність у 2013 році Міністерством закордонних справ України.
Відповідальний: департамент з питань державного боргу, міжнародної діяльності та фінансових установ (Мамишев А.В.).
 
61. Звіт про результати аудиту використання коштів субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на виплату допомоги сім'ям з дітьми, малозабезпеченим сім'ям, інвалідам з дитинства, дітям-інвалідам та тимчасової державної допомоги дітям.
Відповідальний: головний контролер − директор департаменту з питань використання коштів державного бюджету в регіонах Самусь Г.Ю., за участю територіальних управлінь 

 

ІІI квартал

Дата засідання  8 липня 2014 року
 
62. Звіт про результати аудиту ефективності використання коштів державного бюджету, виділених на фінансову підтримку заходів в агропромисловому комплексі.
Відповідальна: головний контролер − директор департаменту з питань АПК, природоохоронної діяльності та надзвичайних ситуацій Шулежко М.Я., за участю територіальних управлінь.
 
63. Звіт про результати аудиту фінансово-господарської діяльності центрального апарату Міністерства юстиції України у 2011−2013 роках та І кварталі 2014 року.
Відповідальна: головний контролер − директор департаменту з питань соціальної політики Вітковська Л.В.
 
64. Звіт про результати аудиту використання коштів Державного бюджету України на зовнішньополітичну діяльність у 2013 році Міністерством закордонних справ України.
Відповідальний: департамент з питань державного боргу, міжнародної діяльності та фінансових установ (Мамишев А.В.).
 
65. Звіт про результати аудиту ефективності використання коштів державного бюджету, виділених на заходи із збереження, використання та відтворення лісового фонду в Одеській, Миколаївській та Херсонській областях.
Відповідальні: головний контролер − директор департаменту з питань АПК, природоохоронної діяльності та надзвичайних ситуацій Шулежко М.Я., начальник територіального управління Рахункової палати по Одеській, Миколаївській та Херсонській областях Мирошніков А.М.
 
66. Звіт про результати аналізу здійснення видатків місцевих бюджетів Дніпропетровської та Запорізької областей, що враховуються при визначенні обсягу міжбюджетних трансфертів з державного бюджету місцевим бюджетам, на дошкільну освіту.
Відповідальні: головний контролер − директор департаменту з питань використання коштів державного бюджету в регіонах Самусь Г.Ю., начальник територіального управління Рахункової палати по Дніпропетровській та Запорізькій областях Куценко Л.В.
 
 
Дата засідання  22 липня 2014 року
 
67. Звіт про результати аудиту гарантованого державою боргу та підсумкової оцінки інформаційних систем управління державним боргом.
Відповідальний: департамент з питань державного боргу, міжнародної діяльності та фінансових установ (Мамишев А.В.).
 
68. Звіт про результати аудиту річних фінансових звітів за 2013 рік в рамках позики Міжнародного банку реконструкції та розвитку на впровадження Проекту модернізації державних фінансів.
Відповідальний: департамент з питань державного боргу, міжнародної діяльності та фінансових установ (Мамишев А.В.).
 
69. Звіт про результати аудиту ефективності використання коштів державного бюджету, виділених Міністерству охорони здоров'я України на забезпечення лікування хворих із серцево-судинними та судинно-мозковими захворюваннями.
Відповідальний: департамент з питань науки та гуманітарної сфери (Куйбіда Т.Я.).
 
70. Звіт про результати аналізу механізму справляння податку на додану вартість в агропромисловому виробництві та його використання у Харківській та Сумській областях.
Відповідальні: департамент з питань доходів бюджету (Огонь Ц.Г.), територіальне управління Рахункової палати по Харківській, Сумській та Полтавській областях (Сіваченко  О.О.).
 
71. Методичні рекомендації щодо здійснення Рахунковою палатою контролю у сфері державних закупівель.
Відповідальний: головний контролер − директор департаменту з питань правового забезпечення Пилипенко В.П.
 
 
Дата засідання  12 серпня 2014 року
 
72. Звіт про результати аудиту ефективності використання субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на фінансування заходів соціально-економічної компенсації ризику населення, яке проживає на території зони спостереження.
Відповідальний: головний контролер − директор департаменту з питань використання коштів державного бюджету в регіонах Самусь Г.Ю., за участю територіальних управлінь
 
73. Звіт про результати аудиту ефективності використання коштів Державного бюджету України, виділених Міністерству освіти і науки України на забезпечення навчальних закладів підручниками і посібниками.
Відповідальний: департамент з питань науки та гуманітарної сфери, за участю територіальних управлінь (Куйбіда Т.Я.).
 
74. Звіт про результати аудиту ефективності використання коштів державного бюджету, виділених на експлуатацію державного водогосподарського комплексу та управління водними ресурсами на територіях м. Києва, Київської, Черкаської та Чернігівської областей.
Відповідальні: головний контролер − директор департаменту з питань АПК, природоохоронної діяльності та надзвичайних ситуацій Шулежко М.Я., начальник територіального управління Рахункової палати по м. Києву, Київській, Черкаській та Чернігівській областях Миколенко П.П.
 
 
Дата засідання  27 серпня 2014 року
 
75. Звіт про результати аудиту ефективності використання бюджетних коштів, виділених на забезпечення реалізації повноважень Державної реєстраційної служби України.
Відповідальний: головний контролер − директор департаменту з питань оборони та правоохоронної діяльності Невідомий В.І.
 
76. Звіт про результати перевірки використання коштів Державного бюджету України на відшкодування витрат державних підприємств зв'язку на розповсюдження вітчизняних періодичних друкованих видань.
Відповідальний: головний контролер − директор департаменту з питань промисловості, виробничої інфраструктури та державної власності Заремба І.М.
 
77. Звіт про результати аудиту ефективності використання коштів державного бюджету, передбачених Міністерству регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України на капітальні видатки.
Відповідальний: головний контролер − директор департаменту з питань промисловості, виробничої інфраструктури та державної власності Заремба І.М.
 
78. Звіт про результати аудиту ефективності використання коштів державного бюджету, виділених на безплатне харчування дітей, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи.
Відповідальна: головний контролер − директор департаменту з питань соціальної політики Вітковська  Л.В., за участю територіальних управлінь.
 
79. Висновок щодо виконання Державного бюджету України за перше півріччя 2014 року.
Відповідальний: департамент з питань бюджетної політики (Тесленко О.І.).
 
 
Дата засідання  9 вересня 2014 року
 
80. Звіт про результати аудиту ефективності використання бюджетних коштів, виділених органам прокуратури України на забезпечення їх діяльності.
Відповідальний: головний контролер − директор департаменту з питань оборони та правоохоронної діяльності Невідомий В.І.
 
81. Звіт про результати аудиту ефективності використання коштів державного бюджету, виділених Міністерству культури України на забезпечення діяльності музейних установ та закладів.
Відповідальний: департамент з питань науки та гуманітарної сфери (Куйбіда Т.Я.), за участю територіальних управлінь.
 
82. Звіт про результати аудиту ефективності використання коштів державного бюджету, виділених на забезпечення діяльності Західного територіального квартирно-експлуатаційного управління Міністерства оборони України та його структурних підрозділів.
Відповідальні: головний контролер − директор департаменту з питань оборони та правоохоронної діяльності Невідомий В.І., начальник територіального управління Рахункової палати по Львівській, Волинській, Рівненській, Тернопільській, Івано-Франківській та Закарпатській областях Піхоцький  В.Ф.
 
 
Дата засідання  23 вересня 2014 року
 
83. Звіт про результати аудиту ефективності управління матеріальними цінностями державного матеріального резерву.
Відповідальна: головний контролер − директор департаменту з питань АПК, природоохоронної діяльності та надзвичайних ситуацій Шулежко М.Я., за участю територіальних управлінь.
 
84. Звіт про результати перевірки кошторису Національного банку України за 2013 рік.
Відповідальний: департамент з питань державного боргу, міжнародної діяльності та фінансових установ (Мамишев А.В.), за участю територіальних управлінь.
 
85. Звіт про результати аудиту ефективності використання коштів державного бюджету, передбачених Міністерству енергетики та вугільної промисловості України на будівництво Дністровської ГАЕС.
Відповідальний: головний контролер − директор департаменту з питань промисловості, виробничої інфраструктури та державної власності Заремба І.М.
 
86. Звіт про результати аудиту ефективності використання коштів державного бюджету, призначених на надання пільгових довгострокових кредитів та часткову компенсацію відсоткових ставок кредитів комерційних банків, що надаються молодим сім'ям та одиноким молодим громадянам на будівництво (реконструкцію) або придбання житла.
Відповідальна: головний контролер − директор департаменту з питань соціальної політики Вітковська  Л.В., за участю територіальних управлінь.
 
87. Звіт про результати перевірки обґрунтованості планування та дієвості контролю за повнотою нарахування і своєчасністю надходжень акцизного податку на алкогольні напої до Державного бюджету України.
Відповідальний: департамент з питань доходів бюджету (Огонь Ц.Г.), за участю територіальних управлінь.
 
88. Звіт про результати перевірки обґрунтованості планування та результативності контролю за повнотою нарахування і своєчасністю надходжень акцизного податку з тютюну та тютюнових виробів до Державного бюджету України.
Відповідальний: департамент з питань доходів бюджету (Огонь Ц.Г.), за участю територіальних управлінь.
 
89. Звіт про результати аналізу використання у Житомирській та Хмельницькій областях бюджетних коштів у сфері професійно-технічної освіти.
Відповідальні: департамент з питань науки та гуманітарної сфери, територіальне управління Рахункової палати по Вінницькій, Житомирській, Кіровоградській, Хмельницькій та Чернівецькій областях. 

 

ІV квартал

Дата засідання  14 жовтня 2014 року
 
90. Звіт про результати аудиту ефективності використання коштів державного бюджету, виділених на протиепізоотичні заходи, керівництво, управління та організацію і регулювання діяльності установ та підприємств у системі ветеринарної медицини.
Відповідальна: головний контролер − директор департаменту з питань АПК, природоохоронної діяльності та надзвичайних ситуацій Шулежко М.Я., за участю територіальних управлінь.
 
91. Звіт про результати аудиту річної фінансової та бюджетної звітності Державної ветеринарної та фітосанітарної служби України.
Відповідальна: головний контролер − директор департаменту з питань АПК, природоохоронної діяльності та надзвичайних ситуацій Шулежко М.Я.
 
92. Звіт про результати аудиту ефективності використання коштів державного бюджету на забезпечення діяльності Державної служби статистики України у 2012−2013 роках та І півріччі 2014 року.
Відповідальна: головний контролер − директор департаменту з питань соціальної політики Вітковська Л.В.
 
93. Звіт про результати аудиту стану проекту "Впровадження швидкісного руху пасажирських поїздів на залізницях України", що підтримується кредитними коштами Європейського банку реконструкції та розвитку.
Відповідальний: департамент з питань державного боргу, міжнародної діяльності та фінансових установ (Мамишев А.В.).
 
94. Звіт про результати аналізу формування та проведення видатків на здійснення виконавчої влади місцевими державними адміністраціями та на органи місцевого самоврядування.
Відповідальні: головний контролер − директор департаменту з питань використання коштів державного бюджету в регіонах Самусь Г.Ю.
 
95. Звіт про результати аудиту ефективності використання субвенцій з державного бюджету місцевим бюджетам на будівництво, реконструкцію, ремонт та утримання вулиць і доріг комунальної власності у населених пунктах у Дніпропетровській та Запорізькій областях.
Відповідальні: головний контролер − директор департаменту з питань використання коштів державного бюджету в регіонах Самусь Г.Ю., начальник територіального управління Рахункової палати по Дніпропетровській та Запорізькій областях Куценко Л.В.
 
 
Дата засідання  28 жовтня 2014 року
 
96. Звіт про результати аудиту ефективності використання бюджетних коштів, виділених Міністерству оборони України на закупівлю, розробку і модернізацію озброєння та військової техніки.
Відповідальний: головний контролер − директор департаменту з питань оборони та правоохоронної діяльності Невідомий В.І.
 
97. Звіт про результати аудиту ефективності використання бюджетних коштів, виділених Державному космічному агентству України на виконання Програми утилізації твердого ракетного палива міжконтинентальних балістичних ракет РС-22.
Відповідальний: головний контролер − директор департаменту з питань оборони та правоохоронної діяльності Невідомий В.І.
 
98. Звіт про результати аудиту ефективності використання коштів державного бюджету, виділених на лікування дорослих та дітей, хворих на гемофілію типів А і В та хворобу Віллебранда.
Відповідальний: заступник директора департаменту з питань науки та гуманітарної сфери (Куйбіда Т.Я.).
 
99. Звіт про результати аналізу використання коштів міжбюджетних трансфертів, наданих з державного бюджету місцевим бюджетам Харківської, Сумської та Полтавської областей на виплату допомоги по догляду за інвалідами І-ІІ групи внаслідок психічного розладу.
Відповідальні: головний контролер − директор департаменту з питань використання коштів державного бюджету в регіонах Самусь Г.Ю., територіальне управління Рахункової палати по Харківській, Сумській та Полтавській областях (Сіваченко О.О.).
 
100. Звіт про результати перевірки дотримання законодавства щодо надходження та розподілу податку на додану вартість, нарахованого переробними підприємствами Вінницької та Житомирської областей від здійснення операцій з постачання власної продукції, виготовленої з поставлених молока або м'яса в живій вазі сільськогосподарськими товаровиробниками.
Відповідальні: департамент з питань доходів бюджету (Огонь Ц.Г.), територіальне управління Рахункової палати по Вінницькій, Житомирській, Кіровоградській, Хмельницькій та Чернівецькій областях
 
101. Спільний звіт про результати міжнародного координованого аудиту національних парків.
Відповідальна: головний контролер − директор департаменту з питань АПК, природоохоронної діяльності та надзвичайних ситуацій Шулежко М.Я.
 
 
Дата засідання  11 листопада 2014 року
 
102. Звіт про результати аудиту ефективності використання коштів державного бюджету, виділених Міністерству соціальної політики України на наукову діяльність.
Відповідальний: департамент з питань науки та гуманітарної сфери (Куйбіда Т.Я.), за участю територіальних управлінь.
 
103. Звіт про результати аудиту використання Міністерством економічного розвитку і торгівлі України коштів державного бюджету на сплату внесків України до бюджету Світової організації торгівлі та Єдиного бюджету органів Співдружності Незалежних Держав.
Відповідальний: департамент з питань державного боргу, міжнародної діяльності та фінансових установ (Мамишев А.В.).
 
104. Звіт про результати аудиту ефективності використання коштів субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на проведення заходів з відзначення 200-річчя від дня народження Тараса Шевченка, 120-річчя від дня народження Олександра Довженка та вшанування пам'яті у зв'язку з 70-ми роковинами Корюківської трагедії у Черкаській та Чернігівській областях.
Відповідальні: головний контролер − директор департаменту з питань використання коштів державного бюджету в регіонах Самусь Г.Ю., начальник територіального управління Рахункової палати по м. Києву, Київській, Черкаській та Чернігівській областях Миколенко П.П.
 
105. Звіт про результати паралельного аудиту фази реабілітації та реконструкції після катастроф.
Відповідальні: головний контролер − директор департаменту з питань АПК, природоохоронної діяльності та надзвичайних ситуацій Шулежко М.Я.
 
 
Дата засідання  25 листопада 2014 року
 
106. Звіт про результати аудиту ефективності використання бюджетних коштів, виділених на здійснення правосуддя Вищим господарським судом України.
Відповідальний: головний контролер − директор департаменту з питань оборони та правоохоронної діяльності Невідомий В.І.
 
107. Звіт про результати аудиту ефективності формування та використання коштів Державного фонду охорони навколишнього природного середовища.
Відповідальна: головний контролер − директор департаменту з питань АПК, природоохоронної діяльності та надзвичайних ситуацій Шулежко М.Я.
 
108. Звіт про результати аудиту ефективності використання коштів державного бюджету, передбачених на фінансову підтримку та створення Національного культурно-мистецького та музейного комплексу "Мистецький арсенал".
Відповідальний: головний контролер − директор департаменту з питань промисловості, виробничої інфраструктури та державної власності Заремба І.М.
 
109. Звіт про результати аудиту використання місцевими органами влади коштів державного бюджету на утворення центрів надання адміністративних послуг.
Відповідальний: головний контролер − директор департаменту з питань використання коштів державного бюджету в регіонах Самусь Г.Ю., за участю територіальних управлінь.
 
110. Звіт про результати аналізу механізму справляння податку на додану вартість в агропромис­ловому виробництві.
Відповідальний: департамент з питань доходів бюджету (Огонь Ц.Г.), за участю територіальних управлінь.
 
111. Звіт про результати аудиту ефективності використання коштів державного бюджету, виділених на експлуатацію державних меліоративних систем в Одеській, Миколаївській та Херсонській областях.
Відповідальні: головний контролер − директор департаменту з питань АПК, природоохоронної діяльності та надзвичайних ситуацій Шулежко М.Я., начальник територіального управління Рахункової палати по Одеській, Миколаївській та Херсонській областях Мирошніков А.М.
 
112. Висновок щодо виконання Державного бюджету України за дев'ять місяців 2014 року.
Відповідальний: департамент з питань бюджетної політики (Тесленко О.І.).
 
 
Дата засідання  2 грудня 2014 року
 
113. Звіт про результати аудиту ефективності використання коштів державного бюджету на управління та медичне обслуговування у сфері авіаційного транспорту.
Відповідальний: головний контролер − директор департаменту з питань промисловості, виробничої інфраструктури та державної власності Заремба І.М.
 
114. Звіт про результати аудиту ефективності використання коштів Фонду загальнообов'язкового державного соціального страхування України на випадок безробіття, виділених на утримання державної служби зайнятості.
Відповідальна: головний контролер − директор департаменту з питань соціальної політики Вітковська Л.В., за участю територіальних управлінь.
 
115. Звіт про результати аналізу здійснення видатків, що враховуються при визначенні міжбюджетних трансфертів, на надання послуг із соціального обслуговування та реабілітації інвалідів.
Відповідальний: головний контролер − директор департаменту з питань використання коштів державного бюджету в регіонах Самусь Г.Ю., за участю територіальних управлінь.
 
116. Звіт про результати перевірки повноти та своєчасності сплати податкових платежів до державного бюджету підприємствами спиртової галузі України.
Відповідальний: департамент з питань доходів бюджету (Огонь Ц.Г.).
 
117. Звіт про результати аналізу стану державних закупівель в Україні.
Відповідальний: головний контролер − директор департаменту з питань правового забезпечення Пилипенко В.П.
 
 
Дата засідання  16 грудня 2014 року
 
118. Звіт про результати аудиту ефективності використання коштів державного бюджету, виділених Міністерству оборони України на матеріально-технічне забезпечення Збройних Сил України.
Відповідальний: головний контролер − директор департаменту з питань оборони та правоохоронної діяльності Невідомий В.І.
 
119. Звіт про результати аудиту ефективності використання бюджетних коштів, виділених Міністерству внутрішніх справ України на матеріально-технічне забезпечення органів внутрішніх справ.
Відповідальний: головний контролер − директор департаменту з питань оборони та правоохоронної діяльності Невідомий В.І.
 
120. Звіт про результати аудиту ефективності використання коштів державного бюджету, передбачених Міністерству енергетики та вугільної промисловості України на будівництво та реконструкцію ліній електропередач.
Відповідальний: головний контролер − директор департаменту з питань промисловості, виробничої інфраструктури та державної власності Заремба І.М.
 
121. Звіт про результати аудиту ефективності використання коштів державного бюджету на керівництво та управління у сфері земельних ресурсів.
Відповідальна: головний контролер − директор департаменту з питань соціальної політики Вітковська Л.В.
 
122. Звіт про результати аудиту формування спеціального фонду державного бюджету за рахунок сум адміністративно-господарських санкцій та пені за невиконання нормативу робочих місць, призначених для працевлаштування інвалідів, та ефективності їх використання на створення таких робочих місць.
Відповідальна: головний контролер − директор департаменту з питань соціальної політики Вітковська Л.В., за участю територіальних управлінь.
 
123. Звіт про результати аудиту ефективності використання коштів, передбачених у Державному бюджеті України на забезпечення діяльності архівних установ та на виконання прикладних розробок.
Відповідальний: департамент з питань науки та гуманітарної сфери (Куйбіда Т.Я.), за участю територіальних управлінь.
 
124. Звіт про результати аудиту ефективності використання коштів державного бюджету, виділених на проведення гірничорятувальних заходів і заходів з охорони праці та підвищення техніки безпеки на вугледобувних підприємствах Львівської та Волинської областей.
Відповідальні: головний контролер − директор департаменту з питань промисловості, виробничої інфраструктури та державної власності Заремба І.М., начальник територіального управління Рахункової палати по Львівській, Волинській, Рівненській, Тернопільській, Івано-Франківській та Закарпатській областях Піхоцький В.Ф.