Засідання Рахункової палати, 11 серпня 2015 року

11.08.2015 10:25

1. Звіт про результати аудиту ефективності використання бюджетних коштів, виділених на здійснення правосуддя Вищим спеціалізованим судом України з розгляду цивільних і кримінальних справ.

Відповідальний: головний контролер − директор департаменту з питань оборони та правоохоронної діяльності Невідомий В. І.
Звіт
Рішення
Реагування на рішення
 

2. Звіт про результати аналізу фінансування та виконання програм секторальної бюджетної підтримки Європейського Союзу в Україні.

Відповідальний: департамент з питань державного боргу, міжнародної діяльності та фінансових установ (Мамишев А. В.).
Звіт
Рішення
Реагування на рішення
 

3. Звіт про результати аудиту ефективності використання у 2014 році коштів субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на соціально-економічний розвиток окремих територій, спрямованої на здійснення заходів з енергозбереження щодо заміщення та скорочення споживання природного газу.

Відповідальний: головний контролер − директор департаменту з питань використання коштів державного бюджету в регіонах Самусь Г. Ю., за участю територіальних управлінь.
Звіт
Рішення
Реагування на рішення
 

4. Звіт про результати аудиту ефективності використання коштів державного бюджету, виділених Державному комітету телебачення і радіомовлення України на виробництво та трансляцію телерадіопрограм для державних потреб, функціонування україномовної версії міжнародного каналу "EuroNews".

Відповідальний: департамент з питань науки та гуманітарної сфери (Куйбіда Т. Я.), за участю територіальних управлінь.
Звіт
Рішення
Реагування на рішення
 

5. Звіт про результати аналізу формування, розміщення і виконання державного замовлення на підготовку фахівців з вищою освітою.

Відповідальний: головний контролер − директор департаменту з питань правового забезпечення Пилипенко В. П.
Звіт
Рішення
Реагування на рішення