Засідання Рахункової палати, 22 червня 2015 року

22.06.2015 10:43

1. Звіт про результати аудиту ефективності використання коштів державного бюджету, передбачених Міністерству енергетики та вугільної промисловості України на державну підтримку вугледобувних підприємств на часткове покриття витрат із собівартості готової товарної вугільної продукції.

Відповідальний: головний контролер − директор департаменту з питань промисловості, виробничої інфраструктури та державної власності Заремба І. М.
Звіт
Рішення
Реагування на рішення
 

2. Звіт про результати аудиту ефективності використання бюджетних коштів, виділених Державній службі України з надзвичайних ситуацій на підготовку кадрів у сфері цивільного захисту.

Відповідальний: головний контролер − директор департаменту з питань оборони та правоохоронної діяльності Невідомий В. І.
Звіт
Рішення
Реагування на рішення
 

3. Звіт про результати аудиту ефективності використання коштів державного бюджету, виділених на забезпечення діяльності сил цивільного захисту в Одеській, Миколаївській та Херсонській областях.

Відповідальні: головний контролер − директор департаменту з питань оборони та правоохоронної діяльності Невідомий В. І., начальник територіального управління Рахункової палати по Одеській, Миколаївській та Херсонській областях Мирошніков А. М.
Звіт
Рішення
Реагування на рішення
 

4. Звіт про результати перевірки обґрунтованості надання та законності застосування пільг з податку на прибуток підприємствами паливно-енергетичного комплексу.

Відповідальний: департамент з питань доходів бюджету (Огонь Ц. Г.), за участю територіальних управлінь.
Звіт
Рішення
Реагування на рішення
 

5. Звіт про результати аналізу використання коштів державного бюджету на забезпечення діяльності органів державного управління у 2013−2014 роках.

Відповідальний: головний контролер − директор департаменту з питань соціальної політики Вітковська Л. В.
Звіт
Рішення
Реагування на рішення