Протокол IІI засідання спеціальної підгрупи з аудиту ліквідації наслідків природних і техногенних катастроф та радіоактивних відходів робочої групи EUROSAI з аудиту навколишнього середовища

За результатами обговорень, що відбулися у ході проведення III засідання спеціальної підгрупи з аудиту ліквідації наслідків природних і техногенних катастроф та радіоактивних відходів робочої групи ЕUROSAI з аудиту навколишнього середовища, ВОФК-учасники міжнародного координованого аудиту Чорнобильського фонду "Укриття":

  1. Федеральний аудиторський суд Федеративної Республіки Німеччина
  2. Європейський суд аудиторів
  3. Вища палата контролю Республіки Польща
  4. Рахункова палата Російської Федерації
  5. Вищий аудиторський офіс Словацької Республіки
  6. Федеральний аудиторський офіс Швейцарської Конфедерації
  7. Рахункова палата України,

схвалили наступне:

1. Затвердити Спільний звіт за результатами проведення міжнародного координованого аудиту Чорнобильського фонду "Укриття".

2. Погодитися з часом, процедурою підписання, презентації і розповсюдження Спільного звіту у ході проведення VII Конгресу EUROSAI в м. Краків, Республіка Польща.

ВОФК-члени спеціальної підгрупи з аудиту ліквідації наслідків природних і техногенних катастроф та радіоактивних відходів робочої групи ЕUROSAI з аудиту навколишнього середовища:

  1. Державний вищий аудит Республіки Албанія
  2. Європейський суд аудиторів
  3. Вища палата контролю Республіки Польща
  4. Рахункова палата Російської Федерації
  5. Вищий аудиторський офіс Словацької Республіки
  6. Рахункова палата України,

схвалили наступне:

1. Взяти до відома перспективні напрями діяльності спеціальної підгрупи на 2009-2011 роки.

2. Рахунковій палаті України, як Голові спеціальної підгрупи, підготувати до наступного засідання проект плану роботи на 2009-2011 роки.

3. Підтримати пропозицію Рахункової палати України щодо реорганізації спеціальної підгрупи в робочу групу EUROSAI з аудиту природних, техногенних катастроф та радіоактивних відходів.

4. Голові спеціальної підгрупи після Конгресу EUROSAI поінформувати всіх учасників про прийняте рішення і повідомити про час та місце проведення наступного засідання.

м. Київ, 13 травня 2008 року