ЗАТВЕРДЖЕНО
постановою Колегії Рахункової палати
від 28.11.2008 року №27-1
(скоригований відповідно до постанови Колегії
від 07.04.2009 № 10-6,
від 08.07.2009 №16-6)
 

План роботи Колегії Рахункової палати на 2009 рік

І квартал

Дата засідання  21 січня 2009 року
 
1. Звіт про результати аудиту діяльності по виконанню положень Бухарестської конвенції про захист Чорного моря від забруднення.
Відповідальна − головний контролер − директор департаменту з питань АПК, природоохоронної діяльності та надзвичайних ситуацій Шулежко М.Я., за участю територіальних управлінь
 
2. Звіт про результати аудиту виконання державної цільової програми підготовки та проведення в Україні фінальної частини чемпіонату Європи 2012 року з футболу (перший етап).
Відповідальний − головний контролер − директор департаменту з питань науки та гуманітарної сфери Фліссак Я.А., за участю територіальних управлінь
 
3. Звіт про результати аудиту ефективності використання позики Міжнародного банку реконструкції та розвитку на реалізацію проекту "Контроль за туберкульозом та ВІЛ/СНІДом в Україні".
Відповідальний − головний контролер − директор департаменту з питань державного боргу, міжнародної діяльності та фінансових установ Іваненко Ю.В.
 
4. Звіт про результати аудиту використання у 2007−2008 роках коштів державного бюджету, виділених міському бюджету м. Алчевськ на соціально-економічний розвиток і підтримку житлово-комунального господарства.
Відповідальні − головний контролер − директор департаменту з питань надходження та використання коштів державного бюджету в регіонах Самусь Г.Ю., начальник територіального управління Рахункової палати по Донецькій та Луганській областях Кудінов Д.Г.
 
5. Звіт про результати аудиту ефективності використання Державним комітетом фінансового моніторингу України коштів державного бюджету на функціонування системи фінансового моніторингу України.
Відповідальний − головний контролер − директор департаменту з питань державного боргу, міжнародної діяльності та фінансових установ Іваненко Ю.В.
 
 
Дата засідання  11 лютого 2009 року
6. Звіт про результати перевірки обґрунтованості планування та результативності контролю за повнотою нарахування і своєчасністю надходжень акцизного збору на тютюн і тютюнові вироби до Державного бюджету України.
Відповідальний − заступник директора департаменту з питань доходів державного бюджету Огонь Ц.Г., за участю територіальних управлінь
 
7. Звіт про результати аудиту ефективності використання коштів, виділених з державного бюджету у 2007−2008 роках на розселення та облаштування депортованих кримських татар та осіб інших національностей, які були депортовані з територій України.
Відповідальні − головний контролер − директор департаменту з питань соціальної політики Вітковська Л.В., начальник територіального управління Рахункової палати по Автономній Республіці Крим та м. Севастополю Борисов В.М.
 
8. Звіт про результати аудиту ефективності використання коштів державного бюджету Львівським державним університетом безпеки життєдіяльності на підготовку кадрів і спеціалістів у сфері цивільного захисту.
Відповідальні − головний контролер − директор департаменту з питань АПК, природоохоронної діяльності та надзвичайних ситуацій Шулежко М.Я., начальник територіального управління Рахункової палати по Львівській, Волинській, Рівненській та Тернопільській областях Піхоцький В.Ф.
 
9. Звіт про результати аудиту ефективності використання коштів Державного бюджету України, виділених державному підприємству "Суднобудівний завод ім. 61 комунара" м. Миколаєва на заходи з завершення будівництва суден.
Відповідальні − головний контролер − директор департаменту з питань надходження та використання коштів державного бюджету в регіонах Самусь Г.Ю., начальник територіального управління Рахункової палати по Одеській, Миколаївській та Херсонській областях Олійник О.І.
 
10. Звіт про результати аудиту ефективності використання коштів Державного бюджету України на підготовку робітничих кадрів для підприємств Дніпропетровської області.
Відповідальні − головний контролер − директор департаменту з питань науки та гуманітарної сфери Фліссак Я.А., начальник територіального управління Рахункової палати по Дніпропетровській та Запорізькій областях Куценко Л.В.
 
11. Інформація про результати аналізу нормативно-правового забезпечення Кабінетом Міністрів України виконання розділу І Закону України "Про Державний бюджет України на 2008 рік" та про внесення змін до деяких законодавчих актів України.
Відповідальний − головний контролер − директор департаменту з питань правового забезпечення Пилипенко В.П.
 
12. Про виконання Плану роботи Колегії Рахункової палати за 2008 рік.
Відповідальні − Заступник Голови Рахункової палати Яременко О.С., начальник управління організації роботи Колегії Куштенко І.К.
 
 
Дата засідання  25 лютого 2009 року
 
13. Звіт про результати аудиту ефективності використання бюджетних коштів, виділених на здійснення правосуддя апеляційними адміністративними та місцевими адміністративними судами.
Відповідальний − головний контролер − директор департаменту з питань оборони та правоохоронної діяльності Невідомий В.І.
 
14. Звіт про результати аудиту ефективності управління матеріальними цінностями державного матеріального резерву.
Відповідальна − головний контролер − директор департаменту з питань АПК, природоохоронної діяльності та надзвичайних ситуацій Шулежко М.Я.
 
15. Звіт про результати аудиту ефективності використання коштів державного бюджету на виконання державних функцій у сфері туризму.
Відповідальний − головний контролер − директор департаменту з питань науки та гуманітарної сфери Фліссак Я.А., за участю територіальних управлінь
 
16. Звіт про результати аудиту використання бюджетних коштів на погашення заборгованості по знецінених заощадженнях громадян у 2008 році.
Відповідальний − головний контролер − директор департаменту з питань державного боргу, міжнародної діяльності та фінансових установ Іваненко Ю.В., за участю територіальних управлінь
 
17. Звіт про результати аудиту виконання заходів державної цільової програми підготовки та проведення в Україні фінальної частини чемпіонату Європи 2012 року з футболу (перший етап) щодо підготовки дорожньої інфраструктури.
Відповідальний − головний контролер − директор департаменту з питань промисловості, виробничої інфраструктури та державної власності Заремба І.М. за участю територіальних управлінь
 
18. Звіт про результати аудиту виконання Програми "Шкільний автобус".
Відповідальний − головний контролер − директор департаменту з питань надходження та використання коштів державного бюджету в регіонах Самусь Г.Ю. за участю територіальних управлінь.
 
19. Звіт про результати аудиту ефективності використання коштів державного бюджету на забезпечення діяльності Міністерства фінансів України у 2007−2008 роках.
Відповідальна − головний контролер − директор департаменту з питань соціальної політики Вітковська Л.В.
 
 
Дата засідання  11 березня 2009 року
 
20. Звіт про результати аудиту ефективності виконання заходів із створення інтегрованої міжвідомчої інформаційно-телекомунікаційної системи щодо контролю осіб, транспортних засобів та вантажів, які перетинають державний кордон.
Відповідальний − головний контролер − директор департаменту з питань оборони та правоохоронної діяльності Невідомий В.І.
 
21. Звіт про результати аудиту виконання Державної програми "Ліси України".
Відповідальна − головний контролер − директор департаменту з питань АПК, природоохоронної діяльності та надзвичайних ситуацій Шулежко М.Я., за участю територіальних управлінь
 
22. Звіт про результати аудиту ефективності використання коштів державного бюджету, виділених Міністерству України у справах сім′ї, молоді та спорту на здійснення заходів державної політики з питань дітей, молоді, жінок та сімї.
Відповідальна − головний контролер − директор департаменту з питань соціальної політики Вітковська Л.В., за участю територіальних управлінь.
 
23. Звіт про результати аудиту використання у 2008 році коштів державного бюджету, виділених міському бюджету м. Києва на виконання функцій столиці.
Відповідальні − головний контролер − директор департаменту з питань надходження та використання коштів державного бюджету в регіонах Самусь Г.Ю., начальник територіального управління Рахункової палати по м. Києву, Київській, Черкаській та Чернігівській областях Миколенко П.П.
 
24. Звіт про результати аудиту стану виконання Програми комплексного соціально-економічного розвитку м. Одеси на 2005−2015 роки.
Відповідальні − головний контролер − директор департаменту з питань надходження та використання коштів державного бюджету в регіонах Самусь Г.Ю., начальник територіального управління Рахункової палати по Одеській, Миколаївській та Херсонській областях Олійник О.І.
 
25. Інформація щодо врахування пропозицій Колегії Рахункової палати за результатами аналізу та експертизи проекту Закону України "Про Державний бюджет України на 2009 рік".
Відповідальний − головний контролер − директор департаменту з питань бюджетної політики Головань М.М.
 
 
Дата засідання  25 березня 2009 року
 
26. Звіт про результати аудиту стану використання коштів Державного бюджету України, виділених на забезпечення діяльності розвідувальних органів.
Відповідальний − головний контролер − директор департаменту з питань оборони та правоохоронної діяльності Невідомий В.І.
 
27. Звіт про результати перевірки та аналізу витрачання бюджетних коштів на реалізацію завдань та функцій Державної служби експортного контролю.
Відповідальний − головний контролер − директор департаменту з питань державного боргу, міжнародної діяльності та фінансових установ Іваненко Ю.В.
 
28. Звіт про результати аудиту ефективності використання коштів державного бюджету, передбачених Міністерству промислової політики України на виконання заходів спеціального призначення підприємств та організацій оборонного комплексу.
Відповідальний − головний контролер − директор департаменту з питань промисловості, виробничої інфраструктури та державної власності Заремба І.М.
 
29. Звіт про результати аудиту формування та використання коштів Фонду соціального захисту інвалідів.
Відповідальна − головний контролер − директор департаменту з питань соціальної політики Вітковська Л.В., за участю територіальних управлінь
 
30. Звіт про результати аудиту ефективності використання коштів Державного бюджету України, виділених Міністерству освіти і науки України на наукові дослідження.
Відповідальний − головний контролер − директор департаменту з питань науки та гуманітарної сфери Фліссак Я.А., за участю територіальних управлінь
 
31. Звіт про результати аудиту ефективності використання у 2008 році коштів державного бюджету на виконання повноважень інспекціями державного архітектурно-будівельного контролю у Харківській, Сумській та Полтавській областях.
Відповідальний − головний контролер − директор департаменту з питань промисловості, виробничої інфраструктури та державної власності Заремба І.М., начальник територіального управління Рахункової палати по Харківській, Сумській та Полтавській областях Косінов С.А.
 
32. Звіт про результати аналізу формування, розміщення і виконання у 2008 році державного замовлення на поставку продукції для державних потреб.
Відповідальний − головний контролер − директор департаменту з питань правового забезпечення Пилипенко В.П.

 

ІI квартал

Дата засідання  8 квітня 2009 року
 
33. Звіт про результати аудиту ефективності використання коштів Державного бюджету України, виділених на державну підтримку АПК.
Відповідальна − головний контролер − директор департаменту з питань АПК, природоохоронної діяльності та надзвичайних ситуацій Шулежко М. Я., за участю територіальних управлінь
 
34. Звіт про результати аналізу стану взаємовідносин Державного бюджету України та місцевих бюджетів, використання міжбюджетних трансфертів, наданих з Державного бюджету України.
Відповідальний − головний контролер − директор департаменту з питань використання коштів державного бюджету в регіонах Самусь Г. Ю., за участю територіальних управлінь.
 
35.  Звіт про діяльність Рахункової палати за 2008 рік.
Відповідальні − Заступник Голови Рахункової палати Яременко О. С., начальник управління стандартів, аналітики та розвитку Шах Г. А.
 
 
Дата засідання  22 квітня 2009 року
 
36. Звіт про результати аудиту ефективності використання коштів Державного бюджету України, виділених Міністерству охорони здоров'я України на державний санітарно-епідеміологічний нагляд та дезінфекційні заходи.
Відповідальний − головний контролер − директор департаменту з питань науки та гуманітарної сфери Фліссак Я. А., за участю територіальних управлінь
 
37. Звіт про результати аудиту ефективності використання коштів державного бюджету на збереження історичної забудови та відновлення історичної спадщини м. Львова.
Відповідальні − головний контролер − директор департаменту з питань науки та гуманітарної сфери Фліссак Я. А., начальник територіального управління Рахункової палати по Львівській, Волинській, Рівненській та Тернопільській областях Піхоцький В. Ф.
 
38. Звіт про результати аудиту ефективності використання коштів державного бюджету виділених у 2007−2008 роках м. Донецьку на розвиток та модернізацію комунального електротранспорту.
Відповідальні − головний контролер − директор департаменту з питань використання коштів державного бюджету в регіонах Самусь Г. Ю., начальник територіального управління Рахункової палати по Донецькій та Луганській областях Кудінов Д. Г.
 
39. Звіт про результати перевірки обґрунтованості і забезпеченості наданих Національним банком України протягом жовтня−грудня 2008 року обсягів рефінансування банків.
Відповідальний − головний контролер − директор департаменту з питань державного боргу, міжнародної діяльності та фінансових установ Іваненко Ю. В.
 
 
Дата засідання  13 травня 2009 року
 
40. Звіт про результати аудиту стану реалізації у 2008 році Проекту "Удосконалення системи соціальної допомоги", що підтримується позикою Міжнародного банку реконструкції та розвитку.
Відповідальний − головний контролер − директор департаменту з питань державного боргу, міжнародної діяльності та фінансових установ Іваненко Ю. В.
 
41. Звіт про результати аудиту річних фінансових звітів за 2008 рік в рамках позики Міжнародного банку реконструкції та розвитку на впровадження проекту "Удосконалення системи соціальної допомоги".
Відповідальний − головний контролер − директор департаменту з питань державного боргу, міжнародної діяльності та фінансових установ Іваненко Ю. В.
 
42. Звіт про результати перевірки використання коштів Державного бюджету України на відшкодування збитків державних підприємств зв'язку на розповсюдження вітчизняних періодичних друкованих видань.
Відповідальний − головний контролер − директор департаменту з питань промисловості, виробничої інфраструктури та державної власності Заремба І. М.
 
43. Звіт про результати аудиту ефективності використання у 2008 році коштів субвенції з державного бюджету міському бюджету м. Бердянськ Запорізької області на укріплення Бердянської коси.
Відповідальні − головний контролер − директор департаменту з питань використання коштів державного бюджету в регіонах Самусь Г. Ю., начальник територіального управління Рахункової палати по Дніпропетровській та Запорізькій областях Куценко Л. В.
 
44. Звіт про результати аудиту ефективності використання коштів резервного фонду державного бюджету в 2008 році.
Відповідальна − головний контролер − директор департаменту з питань АПК, природоохоронної діяльності та надзвичайних ситуацій Шулежко М. Я., за участю територіальних управлінь
 
 
Дата засідання  27 травня 2009 року
 
45. Звіт про результати аудиту використання бюджетних коштів, виділених Верховному Суду України.
Відповідальний − головний контролер − директор департаменту з питань оборони та правоохоронної діяльності Невідомий В. І.
 
46. Звіт про результати аудиту ефективності використання коштів Державного бюджету України, виділених Міністерству культури і туризму України на фінансову підтримку національних театрів.
Відповідальний − головний контролер − директор департаменту з питань науки та гуманітарної сфери Фліссак Я. А., за участю територіальних управлінь
 
47. Звіт про результати аудиту ефективності використання коштів Державного бюджету України, виділених Державній академії керівних кадрів культури і мистецтв на підвищення кваліфікації, перепідготовку кадрів та підготовку науково-педагогічних кадрів у сфері культури і мистецтва.
Відповідальна − головний контролер − директор департаменту з питань соціальної політики Вітковська Л. В.
 
48. Звіт про результати аудиту використання субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на надання пільг окремим категоріям громадян з послуг зв'язку та компенсацію за пільговий проїзд.
Відповідальний − головний контролер − директор департаменту з питань використання коштів державного бюджету в регіонах Самусь Г. Ю., за участю територіальних управлінь
 
49. Звіт про результати аналізу звіту Фонду державного майна України за 2008 рік.
Відповідальний − головний контролер − директор департаменту з питань промисловості, виробничої інфраструктури та державної власності Заремба І. М.
 
50. Звіт про результати перевірки виконання повноважень державними органами влади в частині справляння плати за оренду державного майна до Державного бюджету України.
Відповідальні − заступник директора департаменту з питань доходів державного бюджету Огонь Ц. Г., за участю територіальних управлінь
 
51. Висновки щодо виконання Державного бюджету України за 2008 рік.
Відповідальний − головний контролер − директор департаменту з питань бюджетної політики Головань М. М.
 
 
Дата засідання  10 червня 2009 року
 
52. Звіт про результати аудиту ефективності використання коштів Державного фонду охорони навколишнього природного середовища.
Відповідальна − головний контролер − директор департаменту з питань АПК, природоохоронної діяльності та надзвичайних ситуацій Шулежко М. Я., за участю територіальних управлінь
 
53. Звіт про результати аудиту стану виконання Державної програми покращення умов тримання засуджених та осіб, взятих під варту, на 2006−2010 роки.
Відповідальний − головний контролер − директор департаменту з питань оборони та правоохоронної діяльності Невідомий В. І.
 
54. Звіт про результати аудиту ефективності використання коштів державного бюджету, виділених у 2007−2008 роках Міністерству промислової політики України за бюджетною програмою "Заходи спеціального призначення підприємств та організацій оборонного комплексу".
Відповідальний − головний контролер − директор департаменту з питань промисловості, виробничої інфраструктури та державної власності Заремба І. М., за участю територіальних управлінь
 
55. Звіт про результати аудиту використання коштів державного бюджету на забезпечення діяльності Міністерства охорони навколишнього середовища України.
Відповідальна − головний контролер − директор департаменту з питань соціальної політики Вітковська Л. В.
 
56. Звіт про результати аудиту ефективності дій державних органів влади при збереженні та використанні державного майна, яке не включено до статутних фондів акціонерних товариств у Харківській та Сумській областях.
Відповідальні − головний контролер − директор департаменту з питань промисловості, виробничої інфраструктури та державної власності Заремба І. М., начальник територіального управління Рахункової палати по Харківській, Сумській та Полтавській областях Косінов С. А.
 
57. Звіт про результати перевірки своєчасності (повноти) сплати податкових платежів та надходження донарахованих штрафних санкцій за результатами проведених документальних перевірок органами державної податкової служби Вінницької та Житомирської областей у 2007−2008 роках.
Відповідальні − заступник директора департаменту з питань доходів державного бюджету Огонь Ц. Г., начальник територіального управління Рахункової палати по Вінницькій, Житомирській, Кіровоградській та Хмельницькій областях Борецький В. І.
 
58. Звіт про результати аналізу Звіту Антимонопольного комітету України щодо здійснення ним у 2008 році державного контролю за дотриманням антимонопольного законодавства.
Відповідальний − головний контролер − директор департаменту з питань правового забезпечення Пилипенко В. П.
 
59. Висновок щодо виконання Державного бюджету України за перший квартал 2009 року.
Відповідальний − головний контролер − директор департаменту з питань бюджетної політики Головань М. М.
 
 
Дата засідання  24 червня 2009 року
 
60. Звіт про результати аудиту ефективності реалізації надлишкового озброєння, військової та спеціальної техніки, іншого рухомого військового майна Збройних Сил України.
Відповідальний − головний контролер − директор департаменту з питань оборони та правоохоронної діяльності Невідомий В. І.
 
61. Звіт про результати впливу наукового продукту Національної академії наук України на розвиток галузей економіки та вирішення питань виходу держави з економічної кризи.
Відповідальний − головний контролер − директор департаменту з питань науки та гуманітарної сфери Фліссак Я. А., за участю територіальних управлінь
 
62. Звіт про результати аудиту стану державного та гарантованого державою боргу за 2008 рік.
Відповідальний − головний контролер − директор департаменту з питань державного боргу, міжнародної діяльності та фінансових установ Іваненко Ю. В.
 
63. Звіт про результати аудиту ефективності використання коштів державного бюджету, призначених на впровадження інноваційних технологій у виробництві технічних засобів реабілітації інвалідів.
Відповідальна − головний контролер − директор департаменту з питань соціальної політики Вітковська Л. В., за участю територіальних управлінь
 
64. Звіт про результати аудиту ефективності використання субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на надання пільг та житлових субсидій населенню на придбання твердого та рідкого пічного побутового палива і скрапленого газу.
Відповідальний − головний контролер − директор департаменту з питань використання коштів державного бюджету в регіонах Самусь Г. Ю., за участю територіальних управлінь
 
65. Звіт про результати аудиту ефективності використання коштів державного бюджету на спорудження Меморіалу пам'яті жертв голодоморів в Україні.
Відповідальні − головний контролер − директор департаменту з питань науки та гуманітарної сфери Фліссак Я. А., начальник територіального управління Рахункової палати по м. Києву, Київській, Черкаській та Чернігівській областях Миколенко П. П.
 
66. Звіт про результати аудиту ефективності управління використання і охорони земель державної власності в адміністративно-територіальних межах м. Севастополя.
Відповідальні − головний контролер − директор департаменту з питань АПК, природоохоронної діяльності та надзвичайних ситуацій Шулежко М. Я., начальник територіального управління Рахункової палати по Автономній Республіці Крим та м. Севастополю Борисов В. М.

 

ІІІ квартал

Дата засідання  8 липня 2009 року
 
67. Звіт про результати аудиту ефективності використання коштів державного бюджету, передбачених на державну підтримку підприємств з видобутку кам'яного вугілля, лігніту (бурого вугілля) і торфу на будівництво, технічне переоснащення та капітальний ремонт гірничошахтного обладнання.
Відповідальний −  головний контролер − директор департаменту з питань промисловості, виробничої інфраструктури та державної власності Заремба І. М., за участю територіальних управлінь
 
68. Звіт про результати аудиту виконання Україною  зобов'язань в рамках Кіотського протоколу до Рамкової конвенції Організації об'єднаних націй про зміну клімату.
Відповідальна − головний контролер − директор департаменту з питань АПК, природоохоронної діяльності та надзвичайних ситуацій Шулежко М. Я.
 
69. Звіт про перевірку результатів реструктуризації та списання податкового боргу підприємствам ПЕК  відповідно до Закону України "Про заходи, спрямовані на забезпечення сталого функціонування підприємств паливно-енергетичного комплексу",  та їх вплив на виконання доходів Державного бюджету України.
Відповідальний − заступник директора департаменту з питань доходів державного бюджету Огонь Ц. Г. за участю територіальних управлінь
 
 
Дата засідання  22 липня 2009 року
 
70. Звіт про результати аудиту ефективності використання бюджетних коштів на профілактику і лікування онкологічних захворювань .
Відповідальний − головний контролер − директор департаменту з питань науки та гуманітарної сфери Фліссак Я. А., за участю територіальних управлінь
 
71. Звіт про результати аудиту стану виконання у 2007−2008 роках Державних цільових програм, направлених на облаштування та реконструкцію пунктів пропуску (прикордонних переходів) через державний кордон з Республікою Польща.
Відповідальні − головний контролер − директор департаменту з питань оборони та правоохоронної діяльності Невідомий В. І., начальник територіального управління Рахункової палати по Львівській, Волинській, Рівненській та Тернопільській областях Піхоцький В. Ф.
 
72. Звіт про результати аналізу функціонування системи державних закупівель в Україні  у 2008 році та І півріччі 2009 року.
Відповідальний −  головний контролер − директор департаменту з питань правового забезпечення Пилипенко В. П.
 
 
Дата засідання  12 серпня 2009 року
 
73. Звіт про результати аудиту виконання проекту "Видача державних актів на право власності на землю в сільській місцевості та розвиток системи кадастру" у 2008 році.
Відповідальна − головний контролер − директор департаменту з питань АПК, природоохоронної діяльності та надзвичайних ситуацій Шулежко М. Я., за участю територіальних управлінь
 
74. Звіт про результати аудиту ефективності використання субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на соціально-економічний розвиток.
Відповідальний − головний контролер − директор департаменту з питань використання коштів державного бюджету в регіонах Самусь Г. Ю., за участю територіальних управлінь
 
75. Звіт про результати аудиту ефективності використання коштів державного бюджету, виділених для проведення заходів з ліквідації наслідків надзвичайної ситуації, що склалася на території 61-го арсеналу Південного оперативного командування Збройних Сил України.
Відповідальні − головний контролер − директор департаменту з питань оборони та правоохоронної діяльності Невідомий В. І., начальник територіального управління Рахункової палати по Харківській, Сумській та Полтавській областях Косінов С. А.
 
76. Звіт про результати аудиту ефективності використання коштів державного бюджету в Українському  науково-дослідному інституті медичної реабілітації та курортології Міністерства охорони здоров'я  України.
Відповідальні − головний контролер − директор департаменту з питань використання коштів державного бюджету в регіонах Самусь Г. Ю., начальник територіального управління Рахункової палати по Одеській, Миколаївській та Херсонській областях Григоров М. А.
 
 
Дата засідання  26 серпня 2009 року
 
77. Звіт про результати аудиту ефективності використання органами державної влади бюджетних коштів на створення та функціонування державних реєстрів.
Відповідальні − головний контролер −  директор департаменту з питань промисловості, виробничої інфраструктури та державної власності Заремба І.М., головний контролер −  директор департаменту з питань оборони  та правоохоронної діяльності Невідомий В. І.
 
78. Звіт про результати аудиту ефективності використання бюджетних коштів, виділених на здійснення правосуддя  Вищим господарським судом України.
Відповідальний − головний контролер − директор департаменту з питань оборони  та правоохоронної діяльності Невідомий В. І.
 
79. Звіт про результати аудиту ефективності використання коштів Державного бюджету України, виділених Державному комітету телебачення і радіомовлення України на виробництво та розповсюдження телерадіопрограм для державних потреб.
Відповідальний − головний контролер − директор департаменту з питань науки та гуманітарної сфери Фліссак Я. А., за участю територіальних управлінь
 
80. Звіт про результати аудиту ефективності використання державних та позикових коштів на реалізацію Проекту "Рівний доступ до якісної освіти".
Відповідальний −  головний контролер − директор департаменту з питань державного боргу, міжнародної діяльності та фінансових установ Іваненко Ю. В., за участю територіальних управлінь
 
81. Звіт про результати аудиту ефективності використання коштів Державного бюджет України на оздоровлення громадян, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи.
Відповідальна − головний контролер − директор департаменту з питань соціальної політики Вітковська Л. В., за участю територіальних управлінь
 
82. Висновок щодо виконання Державного бюджету України за перше півріччя 2009 року.
Відповідальний −  головний контролер − директор департаменту з питань бюджетної політики Головань М. М.
 
 
Дата засідання  9 вересня 2009 року
 
83. Звіт про результати перевірки виконання кошторису Національного банку України за 2008 рік.
Відповідальний −  головний контролер − директор департаменту з питань державного боргу, міжнародної діяльності та фінансових установ Іваненко Ю. В., за участю територіальних управлінь
 
84.   Звіт про результати аудиту ефективності використання бюджетних коштів на створення та функціонування Державної інформаційної системи реєстраційного обліку фізичних осіб та їх документування.
Відповідальний − головний контролер − директор департаменту з питань оборони  та правоохоронної діяльності Невідомий В. І.
 
85. Звіт про результати аудиту ефективності використання коштів державного бюджету, передбачених Державному комітету України з питань технічного регулювання та споживчої політики на виконання функцій у сфері захисту прав споживачів.
Відповідальний − головний контролер −  директор департаменту з питань промисловості, виробничої інфраструктури та державної власності Заремба І. М., за участю територіальних управлінь
 
86. Звіт про результати аудиту ефективності використання коштів державного бюджету Державним фондом сприяння молодіжному житловому будівництву.
Відповідальна − головний контролер − директор департаменту з питань соціальної політики Вітковська Л. В., за участю територіальних управлінь
 
87. Звіт про результати аудиту ефективності використання у 2007−2008 роках бюджетних коштів, виділених Міністерству охорони здоров´я України на реконструкцію та функціонування Українського державного медико-соціального центру ветеранів війни, що розташований в с. Циблі Переяслав-Хмельницького району Київської області.
Відповідальні − головний контролер − директор департаменту з питань використання коштів державного бюджету в регіонах Самусь Г. Ю.,  начальник територіального управління Рахункової палати по м. Києву та Київській, Черкаській та Чернігівській областях Миколенко П. П.
 
88. Звіт про результати аудиту ефективності використання у 2006−2008 роках коштів державного бюджету, виділених на збереження природно-заповідного фонду Автономної Республіки Крим.
Відповідальні − головний контролер − директор департаменту з питань використання коштів державного бюджету в регіонах Самусь Г. Ю.,  начальник територіального управління Рахункової палати по Автономній Республіці Крим та м. Севастополю Борисов В. М.
 
 
Дата засідання  23 вересня 2009 року
 
89. Звіт про результати аудиту ефективності використання бюджетних коштів, виділених на забезпечення діяльності Державної служби спеціального зв'язку та захисту інформації України.
Відповідальний − головний контролер − директор департаменту з питань оборони  та правоохоронної діяльності Невідомий В. І.
 
90. Звіт про результати аудиту організації Державним комітетом України з матеріального резерву відповідального зберігання та реалізації матеріальних цінностей державного резерву протягом 2008 року та І півріччя 2009 року.
Відповідальна − головний контролер − директор департаменту з питань АПК, природоохоронної діяльності та надзвичайних ситуацій Шулежко М. Я.
 
91. Звіт про результати перевірки ефективності використання коштів Державного бюджету України  Національною академією державного управління при Президентові України.
Відповідальний − головний контролер − директор департаменту з питань науки та гуманітарної сфери Фліссак Я. А., за участю територіальних управлінь
 
92. Звіт про результати аудиту використання коштів державного бюджету на забезпечення діяльності Міністерства праці та соціальної політики України.
Відповідальна − головний контролер − директор департаменту з питань соціальної політики Вітковська Л. В.
 
93. Звіт про результати аудиту ефективності використання коштів державного бюджету на  ліквідацію наслідків стихійного лиха, що сталося 23−27 липня 2008 року у Вінницькій, Івано-Франківській, Закарпатській, Львівській, Тернопільській та Чернівецькій областях.
Відповідальні − головний контролер − директор департаменту з питань використання коштів державного бюджету в регіонах Самусь Г. Ю., головний контролер − директор департаменту з питань АПК, природоохоронної діяльності та надзвичайних ситуацій Шулежко М.Я., за участю територіальних управлінь
 
94. Звіт про результати аудиту ефективності реалізації проекту "Програма інвестицій та розвитку системи водопостачання та очищення води м. Запоріжжя" за підтримки кредитом Європейського банку реконструкції та розвитку.
Відповідальні − головний контролер − директор департаменту з питань державного боргу, міжнародної діяльності та фінансових установ Іваненко Ю. В., начальник територіального управління Рахункової палати по Дніпропетровській та Запорізькій областях Куценко Л. В.

 

ІV квартал

Дата засідання  14 жовтня 2009 року
 
95. Звіт про результати аудиту використання бюджетних коштів на формування Державного фонду дорогоцінних металів і дорогоцінного каміння та забезпечення виробничих та соціально-культурних потреб в дорогоцінних металах і дорогоцінному камінні.
Відповідальний − головний контролер − директор департаменту з питань державного боргу, міжнародної діяльності та фінансових установ Іваненко Ю.В.
 
96. Звіт про результати перевірки стану справляння податку на додану вартість в агропромисловому виробництві та ефективність його використання сільськогосподарськими товаровиробниками.
Відповідальний − заступник директора департаменту з питань доходів державного бюджету Огонь Ц.Г., за участю територіальних управлінь
 
97. Звіт про результати аудиту використання субвенцій з державного бюджету місцевим бюджетом Одеської області для надання пільг і житлових субсидій населенню та на погашення заборгованості з різниці в тарифах на теплову енергію, послуги з водопостачання та водовідведення.
Відповідальні − головний контролер − директор департаменту з питань використання коштів державного бюджету в регіонах Самусь Г.Ю., начальник територіального управління Рахункової палати по Одеській, Миколаївській та Херсонській областях Григоров М.А.
 
98. Звіт про результати аудиту виконання Загальнодержавної програми "Питна вода України" щодо розвитку та реконструкції систем водопостачання та водовідведення в Донецькій області.
Відповідальні − головний контролер − директор департаменту з питань використання коштів державного бюджету в регіонах Самусь Г.Ю., начальник територіального управління Рахункової палати по Донецькій та Луганській областях Кудінов Д.Г.
 
99. Висновки за результатами аналізу та експертизи проекту Закону України "Про Державний бюджет України на 2010 рік".
Відповідальний − головний контролер − директор департаменту з питань бюджетної політики Головань М.М.
 
 
Дата засідання  28 жовтня 2009 року
 
100. Звіт про результати аудиту ефективності використання коштів державного бюджету, спрямованих на заходи з ліквідації наслідків затоплення і консервації шахт №№ 8 та 9 Солотвинського солерудника Тячівського району Закарпатської області.
Відповідальна − головний контролер − директор департаменту з питань АПК, природоохоронної діяльності та надзвичайних ситуацій Шулежко М.Я.
 
101. Звіт про результати аудиту ефективності використання коштів державного бюджету на будівництво, реконструкцію та ремонт аеропортів державної і комунальної власності.
Відповідальний − головний контролер − директор департаменту з питань промисловості, виробничої інфраструктури та державної власності Заремба І.М. за участю територіальних управлінь
 
102. Звіт про результати аудиту ефективності використання коштів державного бюджету на проведення робіт з реконструкції та ремонту будівель закладів і організацій культурної та соціальної сфери в містах проведення чемпіонату Європи 2012 року з футболу.
Відповідальний − головний контролер − директор департаменту з питань науки та гуманітарної сфери Фліссак Я.А., за участю територіальних управлінь
 
103. Звіт про результати аудиту ефективності використання коштів державного бюджету на заходи з охорони праці та підвищення техніки безпеки на вугледобувних та шахтобудівельних підприємствах, у тому числі дегазацію вугільних пластів.
Відповідальні − головний контролер − директор департаменту з питань промисловості, виробничої інфраструктури та державної власності Заремба І.М., начальник територіального управління Рахункової палати по Донецькій та Луганській областях Кудінов Д.Г.
 
104. Висновок щодо виконання доходної частини Державного бюджету України за підсумками трьох кварталів 2009 року.
Відповідальний − головний контролер − директор департаменту з питань бюджетної політики Головань М.М.
 
 
Дата засідання  11 листопада 2009 року
 
105. Звіт про результати аудиту використання бюджетних коштів, виділених на забезпечення діяльності Конституційного Суду України.
Відповідальний − головний контролер − директор департаменту з питань оборони та правоохоронної діяльності Невідомий В.І.
 
106. Звіт про результати аудиту ефективності використання бюджетних та позичкових коштів на реалізацію Проекту "Розвиток системи державної статистики для моніторингу соціально-економічних перетворень".
Відповідальний − головний контролер − директор департаменту з питань державного боргу, міжнародної діяльності та фінансових установ Іваненко Ю.В.
 
107. Звіт про результати аудиту ефективності використання субвенцій з державного бюджету на соціальний захист дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, за принципом "гроші ходять за дитиною".
Відповідальна − головний контролер − директор департаменту з питань соціальної політики Вітковська Л.В., за участю територіальних управлінь
 
108. Звіт про результати перевірки справляння збору за спеціальне водокористування до Державного бюджету України.
Відповідальний − заступник директора департаменту з питань доходів державного бюджету Огонь Ц.Г. за участю територіальних управлінь
 
109. Звіт про результати перевірки виконання Закону України "Про розвиток автомобільної промисловості" в частині взаємовідносин з Державним бюджетом України на прикладі автомобілебудівних підприємств Запорізької області.
Відповідальні − заступник директора департаменту з питань доходів державного бюджету Огонь Ц.Г., начальник територіального управління Рахункової палати по Дніпропетровській та Запорізькій областях Куценко Л.В.
 
110. Звіт про результати аудиту ефективності використання у 2008 році та І півріччі 2009 року коштів Державного бюджету України сільськогосподарськими підприємствами Одеської, Миколаївської та Херсонської областей, виділених як тваринницька дотація і державна підтримка виробництва продукції рослинництва.
Відповідальні − головний контролер − директор департаменту з питань АПК, природоохоронної діяльності та надзвичайних ситуацій Шулежко М.Я., начальник територіального управління Рахункової палати по Одеській, Миколаївській та Херсонській областях Григоров М.А.
 
111. Про розгляд проекту Плану роботи Колегії Рахункової палати на 2010 рік.
Відповідальні − Заступник Голови Рахункової палати Яременко О.С., начальник управління організації роботи Колегії Куштенко І. К.
 
 
Дата засідання  25 листопада 2009 року
 
112. Звіт про результати перевірки використання коштів, що виділяються з державного бюджету Державному авіаційному підприємству "Україна".
Відповідальний − головний контролер-директор департаменту з питань промисловості, виробничої інфраструктури та державної власності Заремба І.М.
 
113. Звіт про результати аудиту ефективності використання коштів Державного бюджету України, виділених Міністерству культури і туризму України на фінансову підтримку національних та державних художніх колективів, концертних і циркових організацій.
Відповідальний − головний контролер − директор департаменту з питань науки та гуманітарної сфери Фліссак Я.А., за участю територіальних управлінь
 
114. Звіт про результати аудиту виконання Державної програми будівництва та розвитку мережі метрополітенів.
Відповідальний − головний контролер − директор департаменту з питань використання коштів державного бюджету в регіонах Самусь Г.Ю., за участю територіальних управлінь
 
115. Звіт про результати аудиту ефективності використання коштів державного бюджету, виділених на виплату компенсації сім'ям з дітьми та видатки на безплатне харчування дітей, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи у Рівненській та Волинській областях за 2007−2008 роки та І півріччя 2009 року.
Відповідальні − головний контролер − директор департаменту з питань соціальної політики Вітковська Л.В., начальник територіального управління Рахункової палати по Львівській, Волинській, Рівненській та Тернопільській областях Піхоцький В.Ф.
 
116. Звіт про результати аудиту ефективності використання Національним університетом державної податкової служби коштів державного бюджету, спрямованих у 2007−2008 роках та за 9 місяців 2009 року на зміцнення матеріально-технічної бази та виконання заходів по підготовці фінальної частини чемпіонату Європи 2012 року з футболу.
Відповідальні − головний контролер − директор департаменту з питань науки та гуманітарної сфери Фліссак Я.А., начальник територіального управління Рахункової палати по м. Києву, Київській, Черкаській та Чернігівській областях Миколенко П.П.
 
117. Звіт про результати аудиту ефективності та цільового використання у 2007−2008 роках та І півріччі 2009 року коштів державного бюджету, виділених як тваринницька дотація та державна підтримка виробництва продукції рослинництва виробникам сільськогосподарської продукції Вінницької, Житомирської та Хмельницької областей.
Відповідальні − головний контролер − директор департаменту з питань АПК, природоохоронної діяльності та надзвичайних ситуацій Шулежко М.Я., начальник територіального управління Рахункової палати по Вінницькій, Житомирській, Кіровоградській та Хмельницькій областях Барецький В.І.
 
118. Звіт про результати аналізу нормативно-правового врегулювання питання боротьби з корупцією в Україні у порівнянні з законодавством нових членів ЄС (країн Прибалтики).
Відповідальний − головний контролер − директор департаменту з питань правового забезпечення Пилипенко В.П., за участю територіальних управлінь
 
119. Висновок щодо виконання Державного бюджету України за дев'ять місяців 2009 року.
Відповідальний − головний контролер − директор департаменту з питань бюджетної політики Головань М.М.
 
 
Дата засідання  9 грудня 2009 року
 
120. Звіт про результати аудиту ефективності використання бюджетних коштів на будівництво (придбання) житла для осіб рядового і начальницького складу, а також військовослужбовців правоохоронних органів та Збройних Сил України.
Відповідальний − головний контролер − директор департаменту з питань оборони та правоохоронної діяльності Невідомий В.І.
 
121. Звіт про результати аудиту ефективності використання коштів Державного бюджету України на виконання Державної програми інформатизації та комп'ютеризації вищих навчальних закладів І−ІІ рівня акредитації.
Відповідальний − головний контролер − директор департаменту з питань науки та гуманітарної сфери Фліссак Я.А., за участю територіальних управлінь
 
122. Звіт про результати аудиту ефективності виконання завдань і функцій Державної комісії з регулювання ринків фінансових послуг України та витрачання бюджетних коштів на їх реалізацію.
Відповідальний − головний контролер − директор департаменту з питань державного боргу, міжнародної діяльності та фінансових установ Іваненко Ю.В.
 
123. Звіт про результати аналізу та перевірки формування та виконання бюджету Пенсійного фонду України.
Відповідальна − головний контролер − директор департаменту з питань соціальної політики Вітковська Л.В., за участю територіальних управлінь
 
124. Звіт про результати аудиту ефективності використання коштів державного бюджету, передбачених Міністерству з питань житлово-комунального господарства України на ліквідацію наслідків підтоплення територій в містах і селищах України.
Відповідальний − головний контролер − директор департаменту з питань промисловості, виробничої інфраструктури та державної власності Заремба І.М., за участю територіальних управлінь
 
125. Звіт про результати аналізу виконання місцевими органами влади положень ст. 39 Закону України "Про Державний бюджет України на 2009 рік" щодо використання цільових коштів, які враховані при визначенні міжбюджетних трансфертів.
Відповідальний − головний контролер − директор департаменту з питань використання коштів державного бюджету в регіонах Самусь Г.Ю., за участю територіальних управлінь
 
126. Звіт про результати аудиту справляння збору за геологорозвідувальні роботи, виконані за рахунок державного бюджету на території Харківської та Полтавської областей у 2008 році та 1 півріччі 2009 року.
Відповідальні − заступник директора департаменту з питань доходів державного бюджету Огонь Ц.Г., начальник територіального управління Рахункової палати по Харківській, Сумській та Полтавській областях Косінов С.А.
 
127. Звіт про результати аналізу та перевірки використання коштів Стабілізаційного фонду державного бюджету у 2009 році.
Відповідальний − головний контролер − директор департаменту з питань бюджетної політики Головань М.М.
 
 
Дата засідання  23 грудня 2009 року
 
128. Звіт про результати аудиту використання бюджетних коштів, виділених на виконання Програми утилізації твердого ракетного палива міжконтинентальних балістичних ракет РС-22.
Відповідальний − головний контролер − директор департаменту з питань оборони та правоохоронної діяльності Невідомий В.І.
 
129. Звіт про результати аудиту управління землями державної власності (землі сільськогосподарського та лісогосподарського призначення, землі водного фонду) та його вплив на наповнення бюджету.
Відповідальна − головний контролер − директор департаменту з питань АПК, природоохоронної діяльності та надзвичайних ситуацій Шулежко М.Я., за участю територіальних управлінь
 
130. Звіт про результати аудиту використання коштів державного бюджету на забезпечення діяльності Антимонопольного комітету України.
Відповідальна − головний контролер − директор департаменту з питань соціальної політики Вітковська Л.В.
 
131. Звіт про результати аудиту ефективності використання коштів державного бюджету на здійснення повноважень, встановлених Законом України "Про затвердження Конституції Автономної Республіки Крим".
Відповідальні − головний контролер − директор департаменту з питань використання коштів державного бюджету в регіонах Самусь Г.Ю., начальник територіального управління Рахункової палати по Автономній Республіці Крим та м. Севастополю Борисов В.М.