Привітання Валерія Пацкана з Днем Рахункової палати

22.10.2022 00:01

Шановні колеги!

Щиро вітаю кожного працівника з Днем Рахункової палати!

Сьогодні нашій інституції виповнюється 26 років. Та святкувати не на часі. Сьогодні кожен із нас і вся Україна проходить крізь страшні випробування. І всім нам важливо пройти їх гідно, вберегти себе і близьких та зберегти нашу людяність.

Дякую за вашу щоденну працю, попри небезпеку і сигнали тривоги. Виконуючи свою роботу, кожен на своєму місці, ми робимо внесок у нашу спільну перемогу. Адже зараз, як ніколи, суспільство потребує точних цифр та об’єктивної, незаангажованої інформації щодо ефективності витрачання коштів платників податків.

Окремо хочу подякувати працівникам Рахункової палати, які призвані на військову службу і захищають Україну, а отже кожного з нас. Ми пишаємось вами і чекаємо на ваше повернення цілими і неушкодженими!

Щодня росіяни атакують нас ракетами і дронами-камікадзе, намагаючись залякати і посіяти паніку. Але щодня наші герої військові, лікарі, рятувальники, комунальники роблять все, щоби захистити нас, забезпечити усім необхідним і відновити наші міста після ворожих обстрілів.

Шановні колеги, бажаю кожному з вас і вашим близьким омріяного миру, міцного здоров’я, витримки і непохитної віри.

Допомагаймо потребуючим, донейтимо Збройним Силам і дбаймо про власну безпеку!

З нами Бог і ЗСУ!

Вистоїмо! Переможемо!

Слава Україні!