«Для запобігання інформаційним маніпуляціям навколо звіту про харчове та речове забезпечення армії в умовах війни достроково публікуємо офіційний аудиторський звіт» – член РП Ігор Яремчук

01.11.2023 18:04

Рахункова палата під час планового засідання 24 жовтня затвердила Звіт про результати аудиту ефективності використання коштів державного бюджету, передбачених Міністерству оборони України для придбання речового майна та забезпечення харчування військовослужбовців Збройних Сил України. 

У вівторок, 31 жовтня, низка інформаційних джерел (мас-медіа) опублікувала інформацію нібито зі звіту про результати відповідного аудиту. Водночас затверджений на засіданні звіт оприлюднений на офіційному сайті інституції, відповідно до встановленого Регламентом Рахункової палати терміну, лише сьогодні. Вся попередня інформація щодо речового й харчового забезпечення армії в умовах війни від імені Рахункової палати, висвітлена засобами масової комунікації, є непідтвердженою з точки зору достовірності.

«Для запобігання інформаційним маніпуляціям навколо звіту про харчове та речове забезпечення армії в умовах війни достроково публікуємо офіційний аудиторський звіт» – член Рахункової палати Ігор Яремчук.

Зі Звітом і Рішенням РП про його затвердження можна ознайомитись тут.