Керівництво Рахункової палати долучилося до церемонії вручення дипломів випускникам Державного податкового університету

02.03.2024 20:20

Обрати Рахункову палату як першу у житті роботу запросила очільниця інституції Ольга Піщанська випускників-магістрів факультету фінансів та цифрових технологій Державного податкового університету. 1 березня у закладі відбулася церемонія вручення дипломів. Загалом цього року університет випускає 933 магістра.

Привітати молодь з важливим етапом у житті до закладу також завітали член Рахункової палати Сергій Ключка, член Ради Національного банку України Василь Фурман, колишні випускники закладу та інші.

Голова Рахункової палати зі сцени відзначила важливість зусиль керівників закладу щодо його відродження після пошкоджень, завданих війною. Ольга Піщанська побажала молоді успіхів та розповіла, що у Рахунковій палаті успішно будуть свою кар’єру 13 колишніх випускників закладу, двоє з них – на найвищих посадах інституції. 

«Дякую за можливість подивитися в очі вам  надії України. Попри важкий досвід війни, ваш патріотизм та гідність вражають. Користуючись нагодою, запрошую вас долучитися до команди Рахункової палати. Ми обіцяємо вам допомогу і підтримку. Ми цінуємо кожного свого фахівця і дбаємо про його постійний розвиток. Активно співпрацюємо з міжнародними партнерами, у нас багато програм підвищення кваліфікації. Розбудовувати державу – це цікаво і круто. Такою, якою ви її побудуєте, вона дістанеться вашим дітям та онукам», – сказала Ольга Піщанська.

Зі свого боку, очільник Державного податкового університету Дмитро Серебрянський, вітаючи випускників, подякував їм за вибір саме цього закладу, навіть попри те, що він постраждав внаслідок війни.  

Нагадаємо, під час окупації Київщини російськими військами приміщення Державного податкового університету зазнали значних пошкоджень. Найбільше постраждав головний корпус навчального закладу, який вигорів повністю. Попри це, навчання у закладі не припинялося, а продовжувалося онлайн.