Засідання Рахункової палати, 14 липня 2015 року

14.07.2015 10:17

1. Звіт результати аудиту ефективності використання коштів державного бюджету, передбачених на заходи із створення власного виробництва ядерного палива.

Відповідальний: головний контролер − директор департаменту з питань промисловості, виробничої інфраструктури та державної власності Заремба І. М., за участю територіальних управлінь.
Звіт
Рішення
Реагування на рішення
 

2. Звіт про результати аудиту ефективності використання коштів державного бюджету, спрямованих у 2013−2014 роках на охорону довкілля при будівництві, ремонті та утриманні автомобільних доріг загального користування.

Відповідальний: головний контролер − директор департаменту з питань АПК, природоохоронної діяльності та надзвичайних ситуацій Шулежко М. Я., за участю територіальних управлінь.
Звіт
Рішення
Реагування на рішення
 

3. Звіт про результати аудиту ефективності використання коштів державного бюджету на забезпечення окремих категорій населення технічними та іншими засобами реабілітації.

Відповідальний: головний контролер − директор департаменту з питань соціальної політики Вітковська Л. В., за участю територіальних управлінь.
Звіт
Рішення
Реагування на рішення
 

4. Звіт про результати аналізу здійснення територіальними органами Державної фіскальної служби України у Дніпропетровській та Запорізькій областях контролю за повнотою нарахування і своєчасністю сплати до державного бюджету податку на додану вартість та акцизного податку з товарів, ввезених на митну територію України.

Відповідальні: департамент з питань доходів бюджету (Огонь Ц. Г.), начальник територіального управління Рахункової палати по Дніпропетровській та Запорізькій областях Куценко Л. В.
Звіт
Рішення
Реагування на рішення