Засідання Рахункової палати, 30 червня 2016 року

30.06.2016 10:07

1. Звіт про результати аудиту ефективності використання бюджетних коштів, виділених Міністерству оборони України на матеріально-технічне забезпечення Збройних Сил України в умовах проведення АТО (таємне).

Відповідальний: член Рахункової палати Невідомий В. І., за участю територіальних управлінь.
 

2. Звіт про результати аудиту ефективності державних вкладень у статутні капітали державних банків (ПАТ "Державний експортно-імпортний банк України", ПАТ "Державний ощадний банк України"), здійснених у 2008−2015 роках (для службового користування).

Відповідальний: член Рахункової палати Пилипенко В. П.
 

3. Звіт про результати аудиту ефективності використання коштів державного бюджету на комплексне медико-санітарне забезпечення та лікування онкологічних захворювань із застосуванням високовартісних медичних технологій громадян, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи.

Відповідальний: член Рахункової палати Шулежко М. Я., за участю територіальних управлінь.
Звіт
Рішення
Реагування на рішення
 

4. Звіт про результати аудиту ефективності використання коштів державного бюджету на забезпечення діяльності центрів екстреної медичної допомоги.

Відповідальний: член Рахункової палати Самусь Г. Ю., за участю територіальних управлінь.
Звіт
Рішення
Реагування на рішення
 

5. Звіт про результати аудиту ефективності виконання повноважень територіальними органами Державної фіскальної служби у Одеській, Миколаївській та Херсонській областях в частині контролю за повнотою нарахування та своєчасністю сплати до державного бюджету митних платежів суб'єктами підприємницької діяльності.

Відповідальний: член Рахункової палати Невідомий В. І.
Звіт
Рішення
Реагування на рішення